We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
ENACO

ENACO

ENACO

Introducere

ENACO este prima școală de afaceri la distanță din Franța care oferă 61 de cursuri de diplomă, certificare și calificare în domeniile comerț, management, vânzări, marketing, imobiliare și HR până la Bac +5.

De la înființarea sa în 2006, proiectul ENACO Business School a fost de a pregăti de la distanță profesioniștii și liderii de mâine în diferite domenii de comerț, marketing, imobiliar, management și finanțe.

Într-o lume din ce în ce mai conectată, ENACO a construit un proiect educațional unic axat pe inovare, sprijin personalizat, căutarea excelenței și capacitatea de angajare a studenților săi.

ENACO este supusă controlului educațional al Ministerului Educației Naționale și este membru al Federației Europene a Școlilor (FEDE). ENACO este, de asemenea, certificată Qualiopi Training Action și ISO 9001 Calitate, dovadă a angajamentului său față de calitatea pregătirii sale și a satisfacției studenților săi.

Curs de instruire

Toate trainingurile oferite de ENACO se desfășoară integral online în campusul nostru virtual dezvoltat de echipele noastre. Studentul are acces la toate cursurile sale, temele dar și la cursurile virtuale. Campusul virtual integrează funcționalități de partajare și schimb, precum și Google Apps. Prin urmare, studenții pot conferi videoconferințe cu profesorii lor prin Google Hangout, serviciul de chat video live al Google. Este accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe computer, tabletă sau smartphone: te vei putea antrena oriunde te-ai afla și oricând vrei!

Urmărirea pedagogică

Pe parcursul pregătirii dumneavoastră veți fi monitorizat de echipa noastră didactică. Beneficiezi de supraveghere individuală și personalizată și de sprijin educațional. Beneficiezi de un schimb personalizat cu profesorul fiecărei discipline. Aceste schimburi au loc prin telefon, e-mail, chat live și/sau videoconferințe. Pentru a vă sprijini cât mai bine, profesorii dumneavoastră organizează în mod regulat cursuri virtuale tematice.

De asemenea, școala noastră vă oferă un serviciu de coaching îmbunătățit. Am alcătuit o echipă de coachi educaționali care vă consiliază în primele zile de formare în ucenicie și vă oferă toate cheile pentru a vă organiza, a vă motiva și a vă exprima întregul potențial. Ei te vor ghida pe tot parcursul antrenamentului si iti vor sta la dispozitie daca intampini cea mai mica dificultate.

ENACO , excelența unei școli inovatoare

ENACO este supusă controlului educațional al Educației Naționale și al Federației Europene a Școlilor și este certificată ISO 9001 și calitate Qualiopi - Acțiuni de formare și acțiuni de formare Ucenicie. Diversele noastre acreditări și aprobări demonstrează angajamentul nostru față de calitatea formării noastre, satisfacția studenților noștri și capacitatea lor de angajare și permit ca pregătirea noastră să fie acoperită de sisteme de formare continuă (CPF, AIF, muncă-studiu etc.). BTS-urile oferite de ENACO sunt recunoscute și supuse controlului educațional al Educației Naționale, iar Licența și Masteratul sunt, la rândul lor, recunoscute de FEDE.

Cele 9 angajamente de calitate ale noastre

 1. Un campus virtual accesibil 24 de ore pe zi și pe deplin compatibil cu tablete și smartphone-uri pentru a studia oriunde doriți, oricând doriți!
 2. Un campus virtual în fruntea inovației educaționale: integrarea Google Apps, în special Hangout, pentru a urmări discuțiile video în direct
 3. O echipă de antrenori educaționali cu experiență care vă va ghida pe parcursul călătoriei dumneavoastră
 4. Fără costuri suplimentare pentru formare: fără costuri de călătorie, cazare, catering etc.
 5. Profesori cu experiență din lumea profesională și din învățământul superior
 6. Certificare ISO 9001 și Qualiopi Calitate - Acțiuni de formare și acțiuni de formare în ucenicie, dovadă a angajamentului unității noastre față de calitatea instruirii noastre
 7. Posibilitatea de a vă înregistra și de a începe antrenamentul în orice moment
 8. Un ritm de antrenament adaptat fiecărei situații (accelerat sau răspândit în timp)
 9. Un ecosistem de servicii la dispoziția dumneavoastră: spațiu 100% Good Deals, suita Web Office 365, licență Google Workspace, un abonament zilnic la Le Figaro și Atelierele digitale Google integrate în formarea dumneavoastră.

Locații

 • France Online

  France Online, Franţa

Întrebări