Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introducere

CINE SUNTEM NOI

Școala de management Elite

- Furnizorul de studii universitare Pathway în Wellington, Noua Zeelandă

EMS este din 2003 o școală de limbă și de afaceri boutique complet acreditată NZQA, cu sediul în centrul orașului Wellington. (NZQA este încrezător în performanța noastră educațională și în capacitatea de autoevaluare)

EMS este aprobat și finanțat de Comisia de educație terțiară (TEC) și de Ministerul Dezvoltării Sociale pentru formarea profesională de fundamentare și ocuparea forței de muncă.

EMS a înființat studii universitare Pathways care economisesc atât timp, cât și bani pentru studenți, devenind în mod eficient și cu mândrie Pathway din Wellington.

CEEA CE OFERIM

EMS este dedicat realizării viitorului dorit, oferindu-vă programele de pionierat Pathway prin intermediul acordurilor noastre de articulare cu universități de top din Noua Zeelandă.

EMS oferă până la 120 de acorduri de transfer de credite către diplome de afaceri la Universitatea Massey, Universitatea de Tehnologie din Auckland (AUT) și Institutele de Tehnologie, inclusiv WelTec și Whitireia. Absolvenții EMS calificați pot intra direct în al doilea an de studiu la universitate și pot deveni o diplomă în afaceri calificată în termen de încă doi ani. EMS urmărește, de asemenea, să ofere diplome IT, management turistic, contabilitate și finanțe, care să conducă și la diplomele relevante ale universităților sale partenere academice.

EMS oferă programe de nivel 3 și 4 de limbă engleză certificate NZQA aprobate de Noua Zeelandă (NZCEL) , care sunt acceptate pe scară largă de universitățile din Noua Zeelandă ca criterii de înlocuire a IELTS 5.5 sau 6.0.

Dacă se înscrie pentru diplome NZCEL +, studenții pot primi bursă în valoare de 8.000 USD pentru diploma lor de studiu la EMS.

EMS este, de asemenea, un centru de testare a competenței în limba engleză aprobat de NZQA, care oferă studenților mai multe opțiuni de intrare pentru realizarea academică.

DE CE EMS

În cazul în care o universitate se străduiește să obțină excelență academică și un politehnic pregătește absolvenți pregătiți pentru muncă, ELITE vă oferă amândouă într-un mediu îngrijitor în care contează fiecare student. Ne concentrăm pe a-i ajuta pe fiecare dintre voi să devină pregătiți pentru carieră prin sistemul nostru educațional complet și personalizat de sprijin total.

o Educație de elită: clase de dimensiuni mici dedicate care fac o diferență fundamentală (de exemplu, elevi de clasa 6-16 Diploma).

o Suport personalizat pentru studenți: ne pasă de studenți ca indivizi unici cu o varietate de nevoi și obiective. Recenziile noastre progresive pe parcursul călătoriei educaționale ale elevilor le vor asigura succesul.

SPRIJIN STUDENTULUI

Oferim o serie de activități extracurriculare, inclusiv experiență de voluntariat.


Oferim un serviciu gratuit unic, care include reduceri:

 • Transfer universitar și înscriere
 • 1 $ cafea expresso
 • asigurare medicală și de călătorie
 • Bilet de zbor
 • Tururi în Noua Zeelandă, Australia și SUA


CARACTERISTICILE ZONEI LOCALE

Wellington, capitala prietenoasă din Noua Zeelandă, este destinația ideală pentru studenții inteligenți, creativi și ambițioși.

1) Sisteme de educație de clasă mondială - Sistemul de educație din Noua Zeelandă este clasat pe locul 1 în lume de The Economist Intelligence Unit pentru furnizarea de educație pentru viitorul tinerilor săi. Wellington are o mulțime de opțiuni excelente de la școală până la universitate de rang mondial.

2) Wellington este singura capitală „comunitate sigură ” acreditată din lume. Este un loc sigur și prietenos pentru a apela acasă. Studenții de aici se bucură de un mediu sigur și sigur pentru a trăi, a lucra și a studia.

3) Calitate excelentă a vieții - Wellington este renumit în lume ca fiind un loc uimitor pentru a locui, Wellington a fost numită „cea mai tare capitală din lume” de Lonely Planet și a fost numit cel mai bun loc din lume pentru a trăi de Deutche Bank. Oamenii care locuiesc în Wellington apreciază foarte bine propria calitate a vieții, 87% dintre rezidenți declarând o bună calitate a vieții. Este un loc minunat pentru a fi student. Este suficient de mic pentru a obține o experiență prietenoasă din Noua Zeelandă, cu un oraș vibrant care oferă multe de făcut.

4) Oraș compact și plimbabil - Trei univerties de clasă mondială se află la 15 minute de mers pe jos de centrul orașului Wellington, la fel și mulți alți furnizori și școli terțiare. Wellington este, de asemenea, bine conectat printr-o rețea eficientă și curată de trenuri și autobuze - ceea ce explică de ce Wellington are cea mai mare utilizare a transportului public pe cap de locuitor din Noua Zeelandă!

5) O mulțime de spații deschise frumoase - Coasta uimitoare a Wellingtonului, aerul proaspăt și spațiile verzi deschise înseamnă că recreerea, sporturile și parcurile în aer liber sunt întotdeauna la îndemână. Centura verde care se învârte în centrul orașului Wellington este plină de trasee de mers pe jos și de ciclism, iar zona de pe malul apei este locul suprem pentru o rătăcire la prânz. Avem peste 2100 de ore de soare în fiecare an, astfel încât veți avea o mulțime de șanse să ieșiți și să vă bucurați de frumosul nostru oraș! Cu o colecție excelentă de parcuri regionale și 497 km de coastă, în aer liber este întotdeauna ușor accesibil în Wellington. Este ușor să trăiești aproape de natură în Wellington, chiar dacă ai sediul într-un apartament din oraș. Este unul dintre cele mai bune scenarii din ambele lumi. Doar să ieși afară și să te bucuri de ea. Este distractiv.

6) Diversitate - aproximativ o treime din locuitorii din Wellington s-au născut în afara Noii Zeelande - orașul este un centru multicultural. Oameni din întreaga lume aleg să locuiască în Wellington, făcându-l un loc divers și incitant pentru a fi.

7) Capital inteligent - Vă veți simți ca acasă, înconjurați de cea mai înaltă educație a populației din țară. 28% la sută dintre persoanele din Wellington în vârstă de 15 ani și peste dețin o diplomă de licență sau mai mare ca fiind cea mai înaltă calificare, comparativ cu 20% la nivel național.

8) Capital de înaltă tehnologie - Suntem acasă la numeroase afaceri inovatoare, cum ar fi Weta Workshop și Weta Digital, Xero și Pik Pok, parte a industriei de tehnologie digitală în creștere rapidă a Wellington. Regiunea are cea mai mare proporție de oameni angajați în servicii intensive de cunoaștere din țară, ceea ce face din acesta un loc interesant pentru a trăi și a studia.

9) Suntem Mijlocul Pământului de Mijloc - Cunoscut cu afecțiune ca Mijlocul Pământului de Mijloc, suntem orașul în care filmul prinde viață. Talentul premiat din Wellington a contribuit la proiecte precum Ghost in the Shell, Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, trilogia Lord of the Rings și multe altele.

10) Capital culinar - Iubim mâncarea! Wellington, cu reputație, are mai multe restaurante, cafenele și baruri pe cap de locuitor decât New York City. Îți lipsește mâncarea din țara de origine? Nu vă panicați - există supermarketuri și restaurante specializate cu alimente din întreaga lume. Și dacă vă place cu adevărat mâncarea, asigurați-vă că participați la festivalul Visa Wellington On a Plate care se desfășoară în august în fiecare an.

11) Orașul festivalului din Noua Zeelandă - Wellington este un loc de viață distractiv și vibrant, cu un calendar plin de evenimente interesante. De la festivaluri anuale, delicii culturale, spectacole live la meciuri sportive și tot ceea ce există între ele, veți găsi o mulțime pentru a vă distra.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în familia noastră EMS și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele academice din Noua Zeelandă.

De asemenea, sunt interesați de programele noastre în limba engleză:

Programe de limba engleză ca a doua limbă:

 • Engleză generală (începător până la pre-intermediar)
 • Engleză + Certificat Barista
 • Engleză + Sport
 • Tur de studiu
 • Certificat Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivelul 3 (înlocuiți IETLS 5.5)
 • Certificat Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivel 4 (înlocuiți IELTS 6.0)
 • Certificat Noua Zeelandă Limba engleză (NZCEL) Nivelul 4 (înlocuiți IELTS 6.5) (în așteptarea aprobării)

Vă rugăm să vizitați: www.ems.ac.nz

Locații

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Întrebări