Keystone logo
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Introducere

despre EIBFS

Infiintata in anul 1983, Institutul Emirates pentru Studii bancare și financiare (EIBFS) oferă programe de clasă mondială de educație, sesiuni de formare și servicii conexe în domeniul bancar și financiar, la trei starea de campusuri de artă amplasate strategic în Sharjah, Abu Dhabi și Dubai . Angajate la inițiativa Emiratisation, EIBFS sprijină cetățenii EAU prin furnizarea de facilități de formare de top-notch și cariera de creștere încurajatoare în sectorul bancar și al serviciilor financiare.

EIBFS a fost integrat la nivel global, cu diverse institute de conducere și universități din lume, pentru a aduce si de a oferi cele mai bune programe și cursuri în domeniul bancar și financiar pentru EAU.

EIBFS a adus contribuții semnificative la viața și carierele de mii de studenți și profesioniști care lucrează în domeniul domeniul bancar și financiar susținut de academicieni sale cu înaltă calificare, calificați și cu experiență și formatori corporative.

EIBFS a cunoscut o creștere semnificativă de-a lungul anilor, în special în numărul de studenți și stagiari, programe academice și de formare, site-uri de campusuri, facultate și membri ai personalului, absolventii si diverse alte dimensiuni.

In fiecare an, institutul salută mii de studenți și stagiari din întreaga EAU de a educa, tren și oferă o gamă largă de servicii bancare și oportunități de învățare financiare susținute de cele mai bune din clasa de cercetare, expertiză, programe și facilități.

Locații

 • Dubai

  EIBFS Dubai Campus Dubai International Academic City Al Ruwayyah 2 Opposite Zayed University, 341400, Dubai

  • Abu Dhabi

   EIBFS Abu Dhabi Campus Al Moroor Street Next to the Emirates Centre for Strategic Studies and Research , 7108, Abu Dhabi

   • Sharjah

    EIBFS Sharjah Campus Opposite Sharjah Immigration & UAE Central Bank , 4166, Sharjah

   Întrebări