Keystone logo
© Eva Dang
Education Projects Group

Education Projects Group

Education Projects Group

Introducere

Despre noi

Suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de cursuri de instruire din Marea Britanie. Oferim o serie de cursuri rezidențiale, de o singură zi și în școală, care oferă studenților o experiență educațională de neuitat, oferindu-le un start de neprețuit în domeniul ales și dezvoltând competențele cheie necesare pentru potențialul lor parcurs profesional. Cursurile noastre - care toate pun accentul pe educație prin experiență - acoperă mai multe Pathways carieră majore precum Medicină, Afaceri, Drept, Inginerie și Științe Veterinare. Reunind tutoratul expert și angajând medii de învățare, ajutăm la dezvoltarea abilităților elevilor în comunicare, leadership, lucru în echipă și rezolvare de probleme. De asemenea, studenții vor construi și vor menține relații eficiente cu factorii de schimbare cu gândire asemănătoare din întreaga lume, care sunt pasionați de aceiași subiecți și îi pot susține prin procesul lor ales.

Înființată în 2015 cu furnizorul nostru de cursuri de perspectivă în carieră, Medical Projects, ne propunem să educăm, să inspirăm și să împuternicim studenții să ia decizii ambițioase - și informate - despre viitorul lor, ceea ce duce la formarea Education Projects Group în 2018. Credem că experimentează lucrurile de primă mână sunt cea mai eficientă metodă de învățare pentru studenți, motiv pentru care suntem încântați să oferim informații despre carieră studenților de la vârsta de 13 ani.

Misiunea noastră educativă

Misiunea noastră este de a oferi studenților premiați în carieră prin învățare experiențială studenților la nivel global.

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

O companie câștigătoare a premiilor

Premiul pentru cel mai bun produs educațional

Medical Projects a fost (și este în continuare) mândrul câștigător al premiului pentru cel mai bun produs educațional la British Youth Travel Awards, în decembrie 2018. Prestigiosele premii naționale sunt deținute de Asociația Britanică de Turism Educațional și judecate de un grup de experți din întreaga tinerețe, industria de călătorii studențești și educaționale Echipa Medical Projects este încântată să fie recunoscută ca furnizor al celui mai bun produs educațional din Marea Britanie. Iată ce a spus directorul nostru general, Mark Williams, despre câștig:

„Aceasta reprezintă recunoașterea serviciului și valoarea pe care o oferă echipa noastră și destinațiile de plasare. Este o onoare uriașă, dar confirmă, de asemenea, calitatea și dăruirea înaltă pe care o acordăm studenților, profesorilor și părinților noștri ”, a spus el.

„Școlile ne revin din nou din când în când datorită nivelului de îngrijire oferit clienților și abilității noastre de a face excursii personalizate - iar acest premiu confirmă că avem absolut dreptate în demersul nostru.”

Suport extins

Colaborăm cu Kaplan pentru a oferi acces cu reducere la cursurile lor de pregătire a testelor lider pe piață pentru studenții Proiectelor de Educație. După ce a servit peste 1 milion de studenți de la începerea cursurilor, Kaplan nu are nicio experiență în pregătirea elevilor pentru teste.

Asigurare

Cu 17 ani de experiență și peste 130 de țări acoperite, World Nomads este un loc minunat pentru a începe căutarea de asigurare de călătorie. Studenții Proiecte de educație pot primi o ofertă direct prin tabloul de bord al studenților, datorită parteneriatului nostru de afiliere cu World Nomads.

Consiliere și îndrumare

Ca Reprezentant oficial al studenților, lucrăm cu Sala Studenților pentru a oferi sfaturi studenților cu privire la experiența de muncă și înțelegerea carierei. Acest lucru ne permite să ne asigurăm că studenții primesc cele mai bune sfaturi despre cursurile noastre direct de la noi, într-un mod care le este convenabil.

Cum functioneaza

Suport complet

Toate cursurile și proiectele noastre sunt complet susținute de echipe și profesioniști dedicați și cu experiență. Oferim sprijin studenților înainte, în timpul și după cursul lor alături de noi.

 • Înainte de a rezerva: Solicitarea de a participa la un curs cu un membru al Education Projects Group este simplu. După ce elevii au decis la ce curs ar dori să se înscrie, pur și simplu completați formularul nostru de cerere online și plătiți taxa de înregistrare pentru a asigura un loc. Dacă studenții nu sunt siguri la ce curs le-ar dori să participe sau ar dori doar mai multe informații, ei pot oricând să vorbească unui membru al echipei noastre prietenoase de plasare a studenților, care îi poate ajuta.
 • După ce ați rezervat: după ce un student a asigurat un spațiu pe cursul ales, acesta primește acces la tabloul de bord al studenților - un planificator de călătorie online, cu toate informațiile furnizate pentru a se pregăti pentru cursul său. Fiecare student este desemnat un consilier personal pentru plasarea studenților care îi va ghida în pregătirea cursului lor, asigurându-se în același timp că elevii trimit toate informațiile relevante necesare pentru organizarea programului ales. În plus, ei sunt întotdeauna la îndemână pentru a răspunde la întrebări!
 • Înainte de a ajunge: Fiecare student va primi un pachet de bun venit prin poștă, care conține un tricou, insigna de identitate și cărți de contact de urgență, împreună cu câteva informații care să îi ajute să se pregătească pentru cursul lor. Menținem legătura cu toți studenții care au participat la cursul lor pentru a ne asigura că sunt la curent cu procedurile de sosire, pentru a răspunde la orice întrebare de ultim moment și pentru a furniza informații și date de contact cu privire la ce să facă în caz de urgențe improbabile. .
 • Ziua de sosire: Studenților li se oferă ferestre de sosire și plecare în care ar trebui să își rezerveze transportul către și de la cursul ales. Personalul nostru va fi la punctele de întâlnire desemnate în aceste ferestre. Acesta este, de obicei, aeroporturi locale sau gări în apropierea locației cursului. Studenții sunt apoi însoțiți de spațiul nostru de cazare de personalul nostru pentru a se întâlni cu restul grupului nostru de studenți și pentru a lua parte la câteva distractoare de gheață! Toți studenții participă de asemenea la o Inducție a Studenților în prima seară la cursul lor. Aici, personalul nostru le spune ce se va întâmpla de-a lungul săptămânii, împreună cu orice doză și nu.
 • În timpul cursului: Studenții vor petrece luni până vineri , învățarea despre cariera lor aleasa Pathway printr - o varietate de experiențe captivante și practice, îndrumare expert din profesori de clasă mondială, precum și vizite la locurile locale de interes. Serile și weekendurile sunt concepute pentru a oferi studenților posibilitatea de a profita la maximum de zona și cultura locală. În funcție de destinația cursului aleasă, aceasta ar putea include vizite la teatru, cursuri de gătit, lecții de dans locale sau chiar căutarea de lei, tigri și urși la un safari pentru animale sălbatice!
 • Post-curs: Angajamentul nostru față de studenți nu se încheie atunci când își termină cursurile cu noi. Toți studenții care participă la un curs rezidențial primesc un certificat personalizat care să îi ajute cu aplicațiile lor universitare. De asemenea, suntem încântați să oferim referințe pentru studenți și de multe ori constatăm că elevii noștri câștigă atât de mult din timpul lor cu Education Projects Group , încât se întorc să ni se alăture pentru un alt curs - sau doi!
128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Problema pe care o rezolvăm

Întrebări numai experiență de lucru pot răspunde ...

 • Ce vreți să faceți?
 • Ce vrei să fii când vei fi mai în vârstă?
 • Unde vrei să studiezi?
 • Ce vrei să studiezi la universitate?
 • Vrei să urmezi traseul de ucenicie?

Este ușor de uitat că majoritatea tinerilor nu au experiența de muncă necesară pentru a oferi un răspuns informat la aceste întrebări. Este ceva ce ne-am dori să schimbăm.

Considerăm că învățarea experiențială este cheia pentru a ajuta tinerii să ia decizii informate despre viitorul lor. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi o perspectivă realistă a unei varietăți de Pathways carieră, ajutând în același timp studenții să dezvolte abilitățile și competențele cheie necesare pentru a-și urmări ambițiile și a-și atinge carierele alese.

Angajamentul nostru de proiect este de:

1. Luminați următoarea generație de studenți
2. Împuterniciți-i pe elevi să ia decizii informate despre carieră
3. Încurajați o mentalitate globală

Credem că, ajutând studenții în acest mod, ei părăsesc cursurile noastre pregătite pentru carieră și motivați să își atingă obiectivele; cu o înțelegere a lumii profesionale globale - și locul lor în ea.

Angajamentul nostru față de studenți

Fiecare element al fiecărui curs este conceput pentru a oferi studenților cea mai bună experiență de învățare posibilă, atât academic, cât și personal. Ne dorim ca elevii să ne lase luminați, împuterniciți și încurajați să gândească cu o mentalitate globală. Cursurile noastre special concepute se concentrează pe cinci domenii cheie ale dezvoltării studenților:

 • 1 Dezvoltare personală
 • 2 Imersiune culturală
 • 3 Expunere profesională
 • 4 Extinderea orizonturilor academice
 • 5 Distracție

Locații

 • London

  Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX, , London

Întrebări