Keystone logo
École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

Introducere

O școală specializată în aerotehnică

École nationale d'aérotechnique (ÉNA), o scoala afiliata la Édouard-Montpetit CEGEP, este considerata cea mai mare colegiu tehnic din domeniul aeronauticii din lume. ÉNA dispune de facilități unice cu 37 de aeronave și 35 de laboratoare specializate și oferă programe tehnice exclusive în Quebec pentru întreținerea aeronavelor, avionica și ingineria aerospațială recunoscute de Transport Canada.

ÉNA poate găzdui aproape 1300 de studenți în învățământul obișnuit în fiecare an și câteva sute de tehnicieni în educație continuă. În ciuda numărului impresionant de elevi instruiți în fiecare an la școală, industria se confruntă în prezent cu o lipsă de Perspectivele de angajare și perspectivele de angajare ale absolvenților noștri sunt excelente.

ÉNA este, de asemenea, una dintre puținele școli autorizate de către Apărarea Națională a Canadei pentru instruirea militarilor în domeniul întreținerii aeronavelor.

În plus față de oferirea unei pregătiri echilibrate între teorie și practică, ÉNA oferă studenților posibilitatea de a se înscrie în Programul Lucru / Studiu și de a avea acces la plasamentele de plasament la domiciliu sau în străinătate. în afara.


Echivalențe de formare

Crearea Consiliului Internațional pentru Instruire Aerospațială (CIFA) a permis ÉNA să își asigure influența internațională. Această organizație își propune să stabilească echivalențe de formare care să respecte standardele europene, americane și canadiene.

Locații

  • Saint-Hubert

    5555, place de la Savane, J3Y 8Y9, Saint-Hubert

Întrebări