Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Introducere

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Prin fondarea École Lenôtre în 1971, Gaston Lenôtre a răspuns nevoilor de formare ale profesioniștilor din Franța și străini. Astăzi, peste 3.000 de stagiari, bărbați și femei care vin din întreaga Franță și peste 100 de țări, vin să-și sporească cunoștințele și expertiza în cultura excelenței.
În fiecare an, se creează noi niveluri de dezvoltare pentru a răspunde mai bine așteptărilor profesioniștilor din industria alimentară.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


De aproape 20 de ani, Ecole Lenôtre oferă programe de lungă ședere care vă permit să obțineți o pregătire intensivă în bucătăria franceză, patiserie și panificație:Diplomă de bucătar de patiserie: 7 luniDiploma de bucatar bucatarie: 7 luniCursuri de formare avansată în panificație: 13 săptămâniBazele patiseriei franceze: 6 săptămâniBazele bucătăriei franceze: 6 săptămâni

În aderarea la aceste formațiuni, veți avea șansa de a fi înconjurat de mulți profesioniști care sunt de la cei mai buni șefi din lume.

Veți învăța și veți practica într-o sală de clasă cu maximum 12 elevi . La Ecole Lenôtre , considerăm că lucrul în grupuri mici este cel mai bun mod de a obține cele mai bune rezultate de la bucătarii noștri. Veți practica pe cont propriu și în grupuri.

Școala noastră profesională din Rungis are 13 săli de clasă și echipaje de echipamente extrem de profesionale. Colaborăm cu furnizori de înaltă calitate, atât în materie alimentară, cât și în materiale profesionale, pe care le veți găsi și în cele mai bune bucătării ale bucătarului.

La Ecole Lenôtre , vă pregătim pentru a fi un profesionist și credem că experiența noastră vă poate face să deveniți unul dintre cei mai buni șefi de mâine.

Vino și urmăriți-ne pe pagina noastră Facebook:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Sau pe site-ul nostru nou:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Locații

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Întrebări