Keystone logo
Eaton Business School

Eaton Business School

Eaton Business School

Introducere

Introducere

Eaton Business School (EBS) este o entitate a grupului de educație Westford care oferă educație online de calitate directorilor ocupați din întreaga lume. La Eaton, realizăm cu adevărat importanța de a permite cursanților să identifice tendințele din lumea reală, interacționând cu colegi profesioniști din diferite piețe și industrii și învățând de la facultăți cu experiență în domeniu. Cursanții care reprezintă peste 85 de naționalități își fac călătoria de învățare eficientă prin sesiunile online interactive live ale grupului. La EBS nu predăm. Te ajutăm să înveți. Parteneriatul strategic al lui Eaton Business School cu universități acreditate și organisme de acordare recunoscute la nivel internațional din Regatul Unit și Europa oferă cursanților certificări acceptate la nivel global, în conformitate cu tendințele actuale ale pieței și cerințele de afaceri.

Prin opțiunile noastre de transfer de credite din programul de diplomă extinsă la nivel de master, cursanții au acces direct la etapa finală de disertație de MBA/MA/MSC de la universități de renume. Statutul de Manager certificat de la reputatul Chartered Management Institute, Marea Britanie oferă cursanților noștri valoare adăugată pentru banii, timpul și efortul lor. Sistemul nostru de management al învățării de ultimă generație îi ajută pe cursanții noștri să continue programele de masterat, diplomă sau doctorat, care sunt flexibile și accesibile, în confortul lor acasă sau la birou. Învățarea online este cel mai mare instrument de învățare continuă, nu este viitorul, este ACUM


De ce să vă alăturați EBS?

La EBS, nu numai că oferim studenților noștri oportunitatea de a primi educație de clasă mondială din întreaga lume, ci și:

• Atelier de leadership în Dubai/Roma/Singapore
• Programe de certificare triplă/duală
• Model de învățare flexibil
• Echilibrul perfect „muncă-viață-studiu” pentru directorii care lucrează
• Grupul de egali multicultural pentru a-și diversifica rețeaua
• Facultăţi de experţi în industrie
• Studii de caz și sarcini din viața reală
• Plăți flexibile de taxe

Elevii noștri lucrează cu

Ceremoniile de absolvire a EBS

Mărturii studențești

Locații

  • Oxford

    Westford Education Group The Sherrington Building, Magdalen Centre, The Oxford Science Park, OX44GA, Oxford

  • Sharjah

    Eaton Business School Level 2. Tejarah 1. Chamber of Commerce. Sharjah. UAE, +97168830272, Sharjah

    Întrebări