Keystone logo
© Eva Dang
Easton College

Easton College

Easton College

Introducere

La Easton College , înțelegem că nu suntem punctul final al călătoriei dvs. Studenții noștri ne aleg pentru a dobândi abilități, încredere și calificări pentru a trece la etapa următoare din viața lor. Acest lucru se poate întâmpla pentru a studia pentru o diplomă, pentru a obține un loc de muncă și pentru a începe în cariera aleasă, asigurarea unui loc de ucenicie sau pur și simplu creșterea în încredere și independență.

Indiferent de scopurile și aspirațiile dvs., suntem aici pentru dvs.! Totul de la Colegiul nostru este configurat pentru a vă ajuta să ajungeți la destinația dorită. Avem personal expert care nu numai că sunt profesori fantastici și entuziaști, ci care aduc o mulțime de cunoștințe din industrie în cursurile noastre.

Învățarea dvs. va avea loc în facilități superbe standarde industriale din uimitoarea noastră proprietate de 245 de hectare. Avem unele dintre cele mai bune facilități din regiune, inclusiv Centrul nostru ecvestru ultramodern, Centrul de gestionare a animalelor, Centrul de construcții și facilitățile sportive de elită interioare și în aer liber.

Angajatorii din sectorul agricol și din toate celelalte domenii ale cursurilor joacă un rol activ în modelarea a ceea ce și cum înveți. Puteți fi sigur că, atunci când părăsiți Easton College , veți avea cea mai bună pregătire posibilă pentru lumea muncii. Aceasta include oportunități neprețuite pentru o experiență de lucru de înaltă calitate pe parcurs.

Venirea la colegiul nostru înseamnă mult mai mult decât obținerea unei calificări. Veți avea o mulțime de oportunități să vă dezvoltați și să vă dezvoltați în afara clasei, să vă continuați hobby-urile și să vă bucurați de timpul petrecut la facultate. Cu o voce activă pentru studenți, cafenele la fața locului pentru a socializa și o gamă de activități sportive și alte activități extracurriculare oferite, există o mulțime de oportunități de a-ți face prieteni noi și de a te distra.

A fi la facultate este foarte diferit de școală. Veți fi tratat ca adult și vi se va oferi o reală independență și responsabilitate pentru învățarea dvs. Veți fi provocat, dar în același timp, vi se va oferi sprijinul necesar pentru a reuși.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la cursul potrivit pentru dvs., veniți și vorbiți cu noi. Consilierii noștri experimentați și prietenoși sunt aici pentru a vă ajuta.

Sperăm că ne veți alătura. Acesta este Colegiul nostru, dar aceasta este oportunitatea ta.

Locații

  • Norwich

    Easton College Bawburgh Road, NR9 5DX, Norwich

    Întrebări