Keystone logo
Eastern Wyoming College Administrare fermă și fermă Asociat al științei aplicate.
Eastern Wyoming College

Administrare fermă și fermă Asociat al științei aplicate.

Torrington, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Județul Goshen continuă să conducă statul Wyoming în majoritatea domeniilor de producție a Ag și studenții care vin aici sunt încurajați să profite din plin de acest lucru. Majoritatea studenților găsesc în comunitate locuri de muncă part-time, legate de Ag. De fapt, programul nostru de gestionare a fermelor și fermelor include un stagiu.

Studenții au câteva opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unei căi de studii. Diploma de Asociat de Științe în Agro-Afaceri și Științe are șase opțiuni: o opțiune de agricultură generală pentru cei care nu sunt siguri în ce domeniu specific din agricultură ar dori să o ocupe, o opțiune de afaceri, o opțiune de comunicații, o opțiune de agroecologie / agronomie , o opțiune știință animală și o opțiune știință ecvină.

Gradul AS este pentru studenții care intenționează să se înscrie la o școală de patru ani după EWC. Managementul fermelor și fermelor este asociat al științelor aplicate. Acești studenți vor urma cursuri în domeniul ag-business, știința animalelor, precum și știința plantelor, pentru a se asigura că sunt gata să intre pe piața muncii imediat după absolvire. Locurile de muncă posibile cu acest grad includ managementul fermelor sau fermelor, gestionarea loturilor de furaje, vânzărilor (furaje, îngrășăminte, semințe) sau reprezentanților de mașini și echipamente, pentru a numi doar câteva. De asemenea, oferim un certificat de producție a cărnii de vită. Acesta este un program de un an pentru studenții care ar dori să afle mai multe despre industria cărnii de vită.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Certificat online în managementul contractelor
    • USA Online, Statele Unite ale Americii
  • Program de management accelerat Curs online scurt
    • New Haven, Statele Unite ale Americii
  • Executive Ed.S. în domeniul conducerii, managementului și politicii educaționale
    • South Orange, Statele Unite ale Americii