Keystone logo
East China University of Science and Technology (ECUST)

East China University of Science and Technology (ECUST)

East China University of Science and Technology (ECUST)

Introducere

East China University of Science and Technology (ECUST) este situată în Shanghai, un centru de comerț, finanțe, comerț și transport maritim în China. ECUST a fost fondată în 1952, care este una dintre universitățile cheie naționale reglementate direct de Ministerul Educației Chinei. Peste 70 de ani de dezvoltare, ECUST s-a dezvoltat acum de la prima universitate din China renumită pentru marea sa chimică la o universitate cuprinzătoare care acoperă 11 discipline, inclusiv știință, inginerie, agricultură, farmacie, economie, management, literatură, drept, artă, filozofie , și educație. De asemenea, devine una dintre universitățile naționale „211 Project”, universitățile „985 Advantage Discipline Innovation Platform” și universitățile „Double Initiative First Class”.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133225_image1.jpeg" />

133225_image1.jpeg

Printre universitățile din China continentală, ECUST se află pe locul 28 la QS, pe 26 în THE, și pe locul 28 în ESI. În plus, ECUST se află pe locul 16 în ceea ce privește competitivitatea QS Global pentru ocuparea forței de muncă.

ECUST este format din peste 1,7 milioane de metri pătrați pe 3 campusuri, Xuhui, Fengxian și Jinshan, cu 16 școli academice, 68 de programe de licență, 142 puncte de autorizare pentru master și 80 de puncte de autorizare pentru doctorat. În prezent, există mai mult de 26.000 de studenți, inclusiv 1.630 de studenți internaționali. Numărul de cadre didactice și de personal a ajuns la 3037, printre care există peste 1100 de profesori și profesori asociați.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133224_image2.jpeg" />

133224_image2.jpeg

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133223_image3.jpeg" />

133223_image3.jpeg

Studiind la ECUST, nu poți doar să cutreieră în oceanul cunoașterii, ci să trăiești aici fericit. Clădirea căminului pentru studenții internaționali se află în campusul Xuhui, centrul Shanghaiului, care este convenabil să ia autobuze și metrou, precum și autobuze școlare gratuite către și dinspre campusul Fengxian. Dormitoarele sunt camere single, cu baie separată, balcon pentru vizitare, bucătărie publică, spălătorie și sală de studiu. care sunt considerate rentabile, confortabile și satisfăcătoare, indiferent de Shanghai și chiar la nivel național. Există 8 cantine, care oferă o varietate de delicatese; Există, de asemenea, înot, tenis de masă, tenis, baschet, fitness și alte locuri sportive, astfel încât studenții să se poată bucura de sport în timp ce studiază.

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133222_image4.jpeg" />

133222_image4.jpeg

East China University of Science and Technology (ECUST)","author_url":"","source":""}" alt="133226_image5.jpeg" />

133226_image5.jpeg

Caracteristici Campus

ECUST este compus din peste 1,7 milioane de metri pătrați în 3 campusuri, Xuhui, Fengxian și Jinshan, cu 16 școli academice, 68 de programe de licență, 142 de puncte de autorizare pentru master și 80 de puncte de autorizare pentru doctorat. În prezent, există peste 26.000 de studenți, inclusiv 1.630 de studenți internaționali. Numărul profesorilor și personalului a ajuns la 3037, printre care se numără peste 1100 de profesori și conferențiari.

Studiind la ECUST, nu numai că poți hoinări în oceanul cunoașterii, ci și să trăiești aici fericit. Clădirea căminului pentru studenții internaționali este situată în campusul Xuhui, centrul orașului Shanghai, care este convenabil pentru a lua autobuzul și metroul, precum și autobuzele școlare gratuite către și de la campusul Fengxian. Căminele sunt toate camere single, cu baie separată, balcon cu vizitarea obiectivelor turistice, bucătărie publică, spălătorie și cameră de studiu. care sunt considerate rentabile, confortabile și satisfăcătoare, indiferent în Shanghai și chiar la nivel național. Există 8 cantine, care oferă o varietate de delicatese; există, de asemenea, locuri de înot, tenis de masă, tenis, baschet, fitness și alte locuri de sport, astfel încât studenții să se poată bucura de sport în timp ce învață.

  Clasamente

  Printre universitățile din China continentală, ECUST ocupă locul 28 după QS, locul 26 după THE și, de asemenea, pe locul 28 după ESI. În plus, ECUST ocupă locul 16 în ceea ce privește QS Global Graduate Employment Competitiveness.

  Locații

  • Shanghai

   East China University of Science and Technology, 130 Meilong Road, 200237 , Shanghai

  Întrebări