Keystone logo
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Introducere

Școala de zbor E-ATO-288

A face parte dintr-un echipaj comercial de aeronave este o profesie a viitorului care vă va permite să vă bucurați cu adevărat de munca voastră. Puteți să vă antrenați la școala noastră din Barcelona, ​​unde vă vom pregăti și vă vom îndruma spre obiectivul dvs.

De ce EAS Barcelona ?

1-Fleet

La EAS Barcelona , știm că este important să fim mereu la curent cu progresele tehnologice din domeniul aviației. Din acest motiv, dorim mereu să avem cea mai recentă tehnologie și cele mai noi materiale. Flota noastră de aeronave este complet nouă și a fost achiziționată direct de la producător. EAS Barcelona a optat, de asemenea, pentru cea mai recentă tehnologie de pilotaj utilizată în toate aeronavele moderne ale companiilor aeriene globale, reprezentând datele de zbor pe ecrane mari care oferă mai multe informații și o mai bună interpretare a parametrilor. Acesta este ceea ce se numește "Cockpit de sticlă". Credem că atât siguranța, cât și calitatea sunt absolut esențiale și, prin urmare, avem noi aeronave cu toate cele mai recente tehnologii. Este departe de a fi inadecvată, dar, din nefericire, există o tendință frecventă care conduce la faptul că vârsta medie a aeronavelor utilizate pentru formare în Spania este de 20 de ani și, prin urmare, nu are cele mai recente evoluții într-un sector în care tehnologia progresele au o mare importanță. Avioanele folosite sunt TECNAM 2002 pentru formare de bază și TECNAM 2006 pentru formare avansată și IFR.
În ceea ce privește simulatoarele de zbor, EAS Barcelona are două - singurele din Spania care se utilizează pentru toate fazele de zbor - care utilizează numai cea mai recentă și cea mai recentă tehnologie.
Primul certificat FNPTII de la Simulator se bazează pe același avion utilizat în practicile TECNAM 2006, iar al doilea este cel mai utilizat avion din lume: AIRBUS 320.

2-Formare în Barcelona

Sediul EAS se află în orașul Barcelona, ​​unde se desfășoară toate prelegerile și se dezvoltă simulatorul de zbor. Locația școlii oferă un confort deosebit studenților, văzând că este la mai puțin de o sută de metri de gara principală, de metrou și de stațiile de autobuz pentru călătorii interurbane, călătorii pe distanțe mai lungi sau pentru călătorii spre și dinspre satele principale periferice. Valorile culturale, petrecerea timpului liber și serviciile din orașul Barcelona reprezintă un mare plus pentru studenți. Barcelona este un oraș cosmopolit, cu o atitudine primitoare, deschisă și o atmosferă minunată. Cu aproape două milioane de locuitori, acesta este una dintre marile capitale ale Europei mediteraneene. Oferta comercială și gastronomică imensă creează o atmosferă de neegalat. Adăugați la aceasta marea sa arhitectură din diferite epoci - de la rămășițele arhitecturii romane din cartierul gotic până la multitudinea de clădiri moderniste uluitoare proiectate de marii arhitecți (cum ar fi Antoni Gaudí, care este întotdeauna desemnat), aspectul său urban și clădirile contemporane , iar recursul cultural și artistic este incontestabil. Locația geografică a Barcelonei este privilegiată, de asemenea, deschisă spre mare, cu un port special și plaje minunate, și care se extinde în munți, în zona montană Collserola, unde vă puteți bucura de exerciții în aer liber și vederi spectaculoase.

3-Experiență în formare

EAS Barcelona luat naștere din inițiativa unei echipe extrem de specializate și experimentate, cu scopul de a oferi cursuri de aviație la cel mai înalt nivel. Echipa de conducere a EAS Barcelona are mai mult de douăzeci de ani de experiență în formarea și formarea de piloți și echipaj de cabină (însoțitorii de zbor), care au gestionat cea mai mare flotă de formare a avioanelor din Europa. De asemenea, oferim mai mult de 150.000 de ore de pregătire a zborului și am pregătit cu mândrie și am licențiat mai mult de 1.000 de piloți și 200 de membri ai echipajului de cabină. Personalul care alcătuiește EAS Barcelona este specializat și cu experiență în domeniul formării în domeniul aviației, în special în ceea ce privește punerea în aplicare și funcționarea acestuia, și este foarte cooperant, lucrând împreună pentru a-și finaliza în mod pozitiv și eficient toate activitățile.

4- Facilități

Sediul administrativ și adresa de distribuție generală a EAS Barcelona se află pe strada Rector Triadó, lângă stația Sants. Toate clasele teoretice și pregătirea pentru simularea zborurilor se desfășoară în această locație. În acest loc vor avea loc, de asemenea, întâlniri individuale între student și părțile corespunzătoare implicate în pregătirea elevului, în legătură cu progresul, verificarea eficienței instruirii, abordarea și rezolvarea problemelor (dacă este necesar) și evaluările periodice. Sesiunile de zbor sunt finalizate la Aeroportul Sabadell, în care EAS Barcelona are propriul birou și zbor de urmărire, zona de pregătire a zborurilor și saloane private pentru studenți și instructori. EAS Barcelona răspunde nevoilor tuturor studenților săi în mai multe moduri:

 • Faze de pregătire simulatoare și ficțiune într-un mare centru al orașului (fiind Barcelona, ​​Sants): Locația și structura orașului oferă studenților acces rapid zilnic. Dimpotrivă, alte întreprinderi educaționale mai îndepărtate (cele care nu sunt EAS Barcelona ) îi obligă pe elevi să-și piardă o mulțime de timpurie.
 • Sălile de clasă sunt echipate cu cele mai moderne tehnologii, IT și software de calculator, dar sunt și ele echipate pentru utilizarea sistemelor mai "tradiționale". Adică - utilizarea tehnologiei avansate este de cea mai mare importanță în procesul de învățare, dar utilizarea exclusivă a tehnologiei menționate ar putea produce deficiențe.
 • Radiotelegrafie (RT): Studenții își pot completa simulările de zbor din cabine individuale, într-un spațiu aerian comun cu alte flote de avioane instructive, toate reprezentând cu fidelitate aeronava reală. Într-o altă cameră, un instructor sau un controlor gestionează spațiul aerian (și zborurile) studenților aspiranți în același mod în care zborurile reale sunt controlate în spațiul aerian real (oriunde pe glob).
 • Biblioteca: Dat fiind că actuala tehnologie informatică permite stocarea a mii și mii de cărți digitale sub formă de tablete, biblioteca este un loc de tăcere, oferind studenților confortul și spațiul mai mult decât suficient pentru a citi, scrie, schița, imagina și mai presus de toate, pun în practică tot ceea ce au învățat pe întreaga durată a cursului.
 • Sălile de întâlniri private: Este absolut esențial ca elevul să primească, în mod regulat și în special ori de câte ori se dorește, orientarea, evaluarea și soluționarea oricărei consultări sau îngrijorări care ar putea apărea în ceea ce privește pregătirea lor teoretică. Folosind sălile noastre de întâlniri private, situate în aceeași clădire ca și sălile de clasă, consultarea sau preocuparea menționată mai sus poate fi îndeplinită și rezolvată cu măsuri imediate.
 • Facilități pentru faza de zbor (sala de informare, pregătire și analiză a rezultatelor, împreună cu expediția de zbor) în clădirea de servicii a Aeroportului Sabadell: studenții trebuie să poată organiza și organiza eficient toate serviciile pre și post-zbor; corespunzătoare atât școlii de zbor, cât și celor utilizate de operatorii aeroportuari în controlul traficului aerian, instantaneu și în termeni cei mai buni, atât pentru calitate, cât și pentru confort. Acesta este modul în care funcționează lumea profesională și, de asemenea, modul în care sunt obținute cele mai bune rezultate - atât de funcționale încât sunt educative.

4 - Misiunea și viziunea noastră

EAS Barcelona aspiră să fie o instituție de formare cu studenți deplin satisfăcuți, ale căror studenți sunt capabili să obțină cel mai bun rezultat posibil în formarea lor. EAS Barcelona intenționează să fie o companie lider de formare în domeniul aviației în Europa, sinonim cu formarea de calitate. Calitatea cuvânt nu doar sună bine, în ciuda utilizării abuzive de către nenumărate persoane sau organizații au murit de foame-publicitate. Calitatea nu este doar o expresie utilizată cu intenția de a se lăuda pentru munca făcută în încercarea de a avansa cu un pas mai departe spre excelență. Poate că nu există o excelență absolută, dar ar trebui să existe certitudinea nivelului de verificatori care să marcheze gradele diferite de calitate. Calitatea poate fi dovedită prin satisfacerea rezultatelor. În acest mod, scopul EAS Barcelona este ca studenții săi să-și perfecționeze pregătirea cu cele mai bune rezultate posibile, însoțite de o gamă largă de aptitudini: nu doar cu abilitățile lor învățate, ci și cu judecată solidă, cunoștințe științifice și aptitudini ocupaționale. Echipa EAS Barcelona a realizat acest lucru de câțiva ani. Toți piloții și echipajul de cabină care au progresat prin formarea lor formală și care zboară astăzi fac acest lucru cu mare succes, într-o multitudine de companii aeriene naționale și internaționale. A vorbi despre calitate este vorba, mai concret, despre siguranță și securitate. Unul nu există fără celălalt. Problema siguranței pătrunde în fiecare activitate desfășurată la EAS Barcelona . Pentru EAS Barcelona , rechizitele globale de siguranță, care devin din ce în ce mai ambițioase și stricte în timp și, astfel, mai exigente, nu constituie un obstacol incomod și nici o dificultate care trebuie depășită. Mai degrabă, acestea reprezintă o oportunitate de îmbunătățire constantă. O bază pentru acțiune și, în mod fundamental, scopul nostru general. Această caracteristică a EAS Barcelona este primul argument incontestabil în recunoașterea calității și siguranței (la cel mai înalt nivel) ca factori inseparabili și esențiali. În nici un caz nu este doar modul în care acționăm (sau cum vrem să acționăm), dar atingerea obiectivelor în acest domeniu și în toate domeniile face parte din ADN-ul propriu al EAS Barcelona . Numai prin extinderea importanței calității și siguranței tuturor celor implicați în EAS Barcelona la toate nivelurile - indiferent dacă sunt instructori, organizatori sau directori - este posibil ca aceste niveluri de calitate și siguranță dorite în prezent să fie atinse.

Locații

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Întrebări