Diplomă în Hospitality - Managementul Hotelurilor și Restaurantelor
Durham College
Informatie cheie
Locația campusului
Whitby, Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 semesters
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 5.332 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* Anul unu intern: $ 5.332 (CDN); Anul 1 internațional: 15.970 dolari (CDN). Se pot aplica costuri suplimentare.
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Faceți parte din unul dintre segmentele industriale cu cea mai rapidă creștere din lume. Hoteluri, stațiuni, restaurante, nave de croazieră, cazinouri, locații de divertisment și centre de conferințe beneficiază de un număr din ce în ce mai mare de călători din întreaga lume. Învățați abilitățile operaționale esențiale și tehnicile de gestionare pe care angajatorii le apreciază în această afacere vibrantă. Explorați diverse căi de carieră disponibile pentru dvs., pe măsură ce vă dezlănțuiți pasiunea pentru excelența în serviciile clienților și pentru operațiunile de afaceri profitabile în domeniul ospitalității. Lumea de cazare, alimente, băuturi, călătorii și turism este a ta de a descoperi.
Programul se concentrează pe gestionarea întreprinderilor de hotel, restaurant și turism și este conceput pentru a vă oferi o bază temeinică a competențelor profesionale necesare pentru a începe o carieră în aceste sectoare. Având în vedere natura practică a sectorului ospitalității, toate cursurile sunt concepute astfel încât să vă ofere oportunități de învățare activă, inclusiv laboratoare pentru prepararea alimentelor și a băuturilor, servicii de operare și recepție, precum și numeroase studii de caz și exerciții de simulare. Bazându-se pe trei teme cheie - managementul profitabil al afacerii, serviciul exemplar al clienților și aprecierea practicilor de management al ospitalității durabile - fiecare curs vă va ajuta să explorați diversele aspecte ale industriei serviciilor de ospitalitate, inclusiv:
- Catering
- Serviciu clienți
- Planificarea evenimentului
- Managementul resurselor financiare și al resurselor umane
- Servicii alimentare
- Operațiuni hoteliere
- Marketing
- Operațiuni de restaurant
- antreprenoriat
Lucrările de echipă, luarea deciziilor eficiente, gândirea critică și abilitățile de conducere sunt explorate în anul 1 și, de asemenea, au fost subliniate pe tot parcursul celui de-al doilea an al programului. Veți participa, de asemenea, la un curs de capstone în semestrul 4, conceput pentru a vă oferi o oportunitate de a aplica abilitățile pe care le-ați dobândit pe tot parcursul programului în timp ce operează un hotel cu servicii complete printr-un program robust de simulare.
Pentru a dezvolta o afiliere mai bună cu industria și pentru a vă îmbunătăți aptitudinile, veți fi invitat să aplicați opțiunea de co-op în primul semestru. Cursanții calificați vor completa un termen de lucru de patru luni, plătit în timpul verii, între semestrul al doilea și al treilea al programului. Elevii pot alege, de asemenea, să finalizeze o plasare de teren de 80 de ore pentru a câștiga experiență de lucru în timpul celui de-al patrulea semestru.
Programul Hospitality - Hotel and Restaurant Operations Management este oferit în campusul Whitby, în casa noului W. Galen Weston Center for Food din cadrul colegiului. Acest mediu de învățare incredibil nou oferă acces la laboratoarele de ultimă oră, sălile de clasă și spațiile de întâlnire, toate concepute pentru a vă oferi cea mai bună experiență de învățare posibilă.
Elevii din acest program vor beneficia de munca și învățarea în Bistro '67, un restaurant de predare și învățare cu servicii complete, certificat în condiții de verde, gestionat de personal și studenți.
Co-operative educație (co-op) ( disponibil - septembrie doar pentru admisie)
Cea mai bună cale de a reuși în câmpul dvs. este să vă scufundați în ea! Co-op este o modalitate excelentă de a vă construi rețeaua profesională, de a explora căile de carieră și de a aplica învățăturile în clasă în situații reale de lucru. Co-op este un model de educație care integrează învățarea academică cu învățarea la locul de muncă în domenii relevante pentru obiectivele academice și personale ale studenților noștri. Similar cu un curs academic, termenii de lucru reprezintă o componentă obligatorie a acestei forme de învățare experimentală.
Elevii care încep în programul de Diplomă pentru Managementul Hotelurilor și Restaurantelor din Sectorul Hospitality - Hotel și Restaurant vor fi invitați să se aplice opțiunii de co-op în timpul primului lor semestru academic. Intrarea la opțiunea co-op este limitată, iar procesele de asigurare a unui termen de lucru sunt competitive. Elevii care se califică pentru co-op vor fi eligibili pentru a finaliza un termen de lucru de patru luni, plătit între semestrul al doilea și al treilea al programului lor.
Suporturile sunt disponibile prin intermediul biroului Co-op pentru a ajuta studenții să își asigure condițiile de lucru. În plus, biroul Co-op este în contact cu studenții co-op și angajatorii lor în timpul termenului de lucru pentru a ajuta la orice întrebări. La finalizarea termenului de lucru, studenții co-op se întorc în campus pentru a-și termina ultimele două semestre academice ale programului înainte de a absolvi.
Cerințe de admitere
- Ontario Diploma de școală secundară (OSSD) sau statutul de student matur
- Grad 12 Engleză (C sau U)
Cheltuieli
Anul 1 Taxe |
Cursuri
Semestrul 1
- Comunicații pentru afaceri I (COMM 2204)
- Calculatoare pentru ospitalitate (COMP 1210)
- Serviciul Clienți (CSRV 2200)
- Teoria culinară I (CULI 1200)
- Culinar
- Siguranța alimentară și salubritate (FOOD 1200)
- Preparate culinare (NUTR 2200)
- Introducere în turism
Semestrul 2
- Contabilitate pentru ospitalitate (ACCT 1208)
- Operațiuni cu băuturi (BEV 2200)
- Planificarea carierei (CAPL 4200)
- Hotel Operațiuni (HOOP 2200)
- Planificarea meniului (MENU 2200)
- Marketingul Ospitalitatii (MKTG 4210)
Semestrul 3
- Catering și planificarea evenimentelor (CEP 3200)
- Operațiuni de servire a alimentelor (FOOP 2200)
- Atelier de plasare a terenurilor (FWKW 3200)
- Educație generală electivă (GNED 0000)
- Finanțarea în domeniul ospitalității (HOSF 3200)
- Gestionarea echipelor
- Managementul resurselor umane pentru ospitalitate (HRM 4205)
Semestrul 4
- Antreprenoriatul (ENTR 4203)
- Plasarea campului-Hmgt (FWK 3200)
- Educație generală electivă (GNED 0000)
- Credit general selectiv (GNED 1000)
- Ospitalitate Capstone Project (HCAP 4200)
- Risc
Cursurile și descrierile cursurilor pot fi modificate.
Opțiuni de carieră
Ce ai putea fi:
- Oaspete reprezentant de service
- Manager de restaurant
- administrator
- Administrator de birou
- Hotel manager
- Manager de vanzari
- Maestre de conferință
- Auditor de noapte
- Supraveghetor menajera
- Responsabil de alimentație și băuturi
Unde poți lucra:
- Hotel
- Restaurant
- Centru de conferinta
- Resort
- Teren de golf
- Eveniment sau locație sportivă
- Navă de croazieră
- Servicii de recreere
- Organizație de jocuri sau cazinou
- Facilități de îngrijire pe termen lung
Învățarea experimentală
Plasarea câmpului
Elevii care finalizează un stagiu de plasare vor participa la o experiență de lucru de 80 de ore, neremunerată în semestrul al patrulea. Acest lucru va oferi oportunitatea de a integra teoria cu practica sub supravegherea unui profesionist din industrie. Elevii lucrează la hoteluri, restaurante, companii de catering, operațiuni de servicii alimentare, cursuri de golf, operațiuni de turism sau alte locații, aplicându-și aptitudinile din sala de clasă la locul de muncă.
Activitățile din campus
De la evenimente speciale, destinate studenților, până la angajarea în cadrul proiectelor speciale de la W. Galen Weston Center for Food și catering, există nenumărate oportunități pentru studenți de a-și continua studiile dincolo de laboratoare.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diplomă în ospitalitate - Managementul operațiunilor hoteliere și de stațiune (HHRO)
- Barrie, Canada
- Collingwood, Canada + 1 Mai mult
Diploma in Hotel & Tourism Programme
- Bad Vöslau, Austria
Diploma avansată în administrarea ospitalității - Hotel și stațiune (HADM)
- Barrie, Canada
- Online