Keystone logo
Durham College

Durham College

Durham College

Introducere

DC la o privire

Alegerea unui colegiu la care să participați este o decizie importantă și sperăm cu adevărat să vă găsiți potriviți cu noi. Indiferent dacă începeți pentru prima oară educația post-secundară sau vă întoarceți să vă actualizați abilitățile, așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm la fiecare pas!


Educație de înaltă calitate

Scopul nostru este să vă pregătim pentru a găsi un loc de muncă plăcut. Mulțumită facultății noastre de experți cu experiență vastă în domeniu și cu resurse educaționale de vârf, absolvenții noștri continuă să aibă o carieră de succes în domeniul ales.

Oferim, de asemenea, o varietate de diplome la opțiuni de diplomă prin acorduri cu universități din Ontario și din întreaga lume, permițându-vă:

 • Să urmeze o diplomă universitară în mai puțin decât perioada tradițională;
 • Câștigați gradul fără a trebui să repetați cursuri selectate, deoarece programele Pathway oferă credit pentru studiul colegiilor care pot fi utilizate pentru creditul universitar.

Elevii cu dizabilități care vor căuta o locuință academică ar trebui să stabilească o întâlnire cu Centrul de acces și asistență cât mai curând posibil.


Un mediu campus sigur și vibrant

Durham College Oshawa și Whitby sunt situate într-un cadru sigur și sigur, care oferă cele mai bune trăiri în țară și în oraș, inclusiv:

 • Acces la o gamă largă de cumpărături;
 • Opțiuni sportive și de divertisment;
 • Orașul Toronto este la o mică distanță.

Desigur, nu trebuie să părăsiți campusul pentru a avea o experiență amuzantă și plină de satisfacții pentru studenți. Avem tot ce aveți nevoie pentru o experiență studențească care echilibrează studiile provocatoare cu activități distractive și interesante în afara sălii de clasă chiar în campus.


Viață de student

Stați în formă: Centrul nostru de recreere și wellness Campus are o suprafață de 28.000 de metri pătrați. sală de gimnastică triplă, 10.000 de metri pătrați. centru de fitness, două terenuri de squash, o gamă de golfuri interioară, o pistă de mers pe jos în interior / jogging cu vedere la sală de gimnastică și multe altele.

Rămâneți sănătos: Centrul de Sănătate oferă servicii de sănătate care promovează sănătatea elevilor într-o manieră profesională și confidențială.

Bucurați-vă de mâncare excelentă: Există multe opțiuni de luat masa disponibile în campus, inclusiv Tim Hortons, Extreme Pita și Marketplace Cafeteria, și Bistro '67 - un nou restaurant inspirat de învățământ, situat în interiorul Centrului pentru Alimentație Durham College campusul Durham College Whitby a numi câteva.

Distrează-te cu prietenii: multe locuri și activități în campus sunt disponibile pentru a vă întâlni, a studia sau a vă relaxa împreună cu colegii de clasă. Dacă preferați activități organizate, veți fi bine reprezentat de Asociația Studenților, care este responsabilă de evenimentele și activitățile sociale pe tot parcursul anului universitar și găzduiește peste 70 de cluburi de studenți.

Studiu privind campusul: Oferim o varietate de domenii pentru a studia dacă sunteți în clasă sau pur și simplu aveți nevoie de un loc liniștit pentru a vă concentra. Biblioteca noastră Campus oferă o atmosferă caldă și primitoare pentru învățarea individuală și colaborativă și conexiunile la internet wireless sunt disponibile în întregul campus pentru a vă menține conectarea la resurse importante. De asemenea, oferim Commons de învățare de ultimă oră cu 200 de computere și conexiuni prin cablu și fără fir.


Transmiterea ușoară

Campusurile noastre Oshawa și Whitby sunt:

 • Ușor accesibil prin intermediul mijloacelor de transport public;
 • Servit de către Regiunea Durham Regiunea Transit, precum și autobuzele GO Transit;
 • În cadrul taxelor pentru studenți, veți primi un Pass Universal Transit (U-Pass), valabil în cursul anului universitar.

U-Pass oferă studenților cu normă întreagă:

 • Acces nelimitat în cursul anului universitar la serviciul de transport cu autobuz Transit Regiunea Durham din regiunea Durham și conectarea la serviciile GO Transit;
 • Tarif redus GO Transit în afara regiunii Durham.

Dacă doriți să conduceți la campus, Durham College oferă facilități de parcare sigure pentru studenți, cadre didactice, personal și vizitatori.


Locuințe accesibile în și în afara campusului

La Durham College , oferim cele mai bune din ambele lumi atunci când vine vorba de reședință - toate confortul de acasă într-o experiență unică comunitate campus.

Reședințele noastre oferă:

 • Confort;
 • O sansa de a face mari prietenii;
 • Posibilitatea de a vă conecta cu toată viața campusului pe care trebuie să o oferiți;
 • Cazări pentru 1.360 de studenți la reședințele noastre Simcoe și South Village;
 • Un loc garantat de ședere pentru studenții de primul an, dacă respectați termenele limită pentru acceptarea ofertei de admitere și solicitarea de ședere. Notă: studenții înscriși în programele de început din ianuarie pot solicita șederea și vor fi aprobați în funcție de disponibilitatea camerelor.

Dacă preferați să locuiți în afara campusului, este disponibilă o gamă largă de locuințe la prețuri accesibile, de la camere single la apartamente, case și multe altele!Liam Anderson / Pexels

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

Accesibilitate

Durham College este o organizație bazată pe valoare, dedicată egalității de acces, diversității, respectului și furnizării unui serviciu de calitate pentru clienți. În acest scop, ne străduim să promovăm un mediu accesibil în întreaga organizație.

Analiza continuă a nevoilor noastre de accesibilitate a dus la dezvoltarea de parteneriate în cadrul instituției și al comunității. Parteneriatele continuă să fie dezvoltate pentru planificarea fără obstacole; experiența de accesibilitate prin inițiative de cercetare; și sprijinirea autodeterminării persoanelor cu handicap.

Angajamentul Durham College pentru excelența serviciilor pentru clienți include concentrarea pe satisfacerea nevoilor clienților noștri cu dizabilități. Având în vedere acest angajament, acest site a fost conceput pentru a oferi informații privind accesibilitatea la Durham College inclusiv:

 • Cum să oferiți feedback cu privire la accesibilitatea instituției noastre;
 • Modificări și / sau anulări ale serviciilor noastre;
 • Resurse pentru accesarea locuințelor de invaliditate; și
 • Initiativele noastre de accesibilitate.


Formate alternative

În plus, Durham College va comunica cu persoanele cu dizabilități în moduri care iau în considerare handicapul lor. Prin urmare, în conformitate cu AODA, documentele colegiului sunt disponibile în format alternativ, la cerere. Politicile Durham College sunt disponibile în format electronic pe site-ul nostru http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Dacă aveți nevoie de documente într-un format alternativ, vă rugăm să transmiteți cererea dvs. către departamentul sau biroul școlii. De asemenea, puteți lua legătura cu biroul de accesibilitate prin telefon la 905-721-2000 extensia 3042 sau trimiteți un e-mail la adresa [email protected] pentru informații despre modul de accesare a documentelor în alte formate.

Vă încurajăm să vizitați în mod regulat acest site pentru resurse utile și informații actualizate.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Locații

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Întrebări