Keystone logo
Duke University Programul rezidențial Duke Pre-College
Duke University

Programul rezidențial Duke Pre-College

Durham, Statele Unite ale Americii

1 Weeks

Engleză

La zi

Request application deadline

16 Jun 2024

USD 2.800 *

În campus

* programe de două săptămâni | programe de o săptămână: 1.400 dolari

Introducere

Programele Duke Pre-College oferă elevilor motivați din clasele a 6-a - a 11-a învățare prin experiență și experiențe academice într-un cadru universitar. Programele rezidențiale Duke Pre-College inspiră și provoacă următoarea generație de gânditori și lideri, oferindu-le în același timp o privire asupra oportunităților pentru viitorul lor. Cursurile noastre diverse sunt adaptate la interesele și întrebările de top ale elevilor de astăzi, oferind în același timp experiența Duke prin interacțiuni cu facultatea Duke, cercetători și vorbitori invitați, care sunt experți în domeniile lor.

În timpul programului rezidențial Pre-College, studenții se bucură de o experiență rezidențială și academică de neuitat. Aceștia locuiesc în căminele din campus, mănâncă în săli de mese de clasă mondială și vizitează locații importante din campus și din împrejurimi. Toate acestea în timp ce stabilesc legături cu colegi din întreaga lume și învață de la facultatea Duke și de la doctoranzi, precum și de la experți din industrie.

Programe de o săptămână

 • Clasele: 6-11
 • Date: 30 iunie - 5 iulie, 21-26 iulie
 • Taxă de școlarizare: $1,400.00
 • Cameră & Pensiune: $750.00*
  *5 nopți de cazare, 6 zile de masă

Programe de două săptămâni

 • Clasele: 6-11
 • Date: 16-28 iunie, 7-19 iulie
 • Taxă de școlarizare: 2.800,00 $.
 • Cameră & Pensiune: $1,900.00*
  *12 nopți de cazare, 13 zile de mese, lenjerie de pat.

ce este inclus

Taxa de școlarizare: Cursuri în fiecare zi, între orele 9.00 și 16.00, cu instructori profesioniști, experimentați și asociați de predare; toate cărțile și rechizitele; vorbitori invitați; taxe de intrare și transport pentru excursii; seminarii College Connections și alte activități de club; evenimente sociale de seară și de sfârșit de săptămână; vizite ghidate în campusul principal și la facilitățile sportive.

Cameră & Pensiune: Cazare în sala rezidențială din campusul de est; personal medical și rezidențial 24 de ore din 24; toate mesele; lenjerie de bază și prosoape; transport la și de la RDU.

Admitere

Despre Școală

Întrebări