Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

Introducere

Credem că alegerea unei școli care oferă cel mai mare mediu de învățare și oportunități de angajare este cea mai bună cale către succes. Delmar College a inspirat studenții din Calgary din 1950. Astăzi, Delmar este cel mai respectat nume din învățământul postliceal pentru profesioniști în frumusețe și are una dintre cele mai mari rețele de absolvenți din Calgary. Ne abordăm programele de păr și de estetică dintr-o perspectivă axată pe studenți și credem că educația pe care o oferim este una fără egal.

Delmar College este deținut și operat de Dan și Carla Cavanagh, ambii având diplome de licență în educație de la Universitatea din Alberta, precum și titluri de master în administrație educațională și dezvoltarea curriculumului. Instructorii noștri sunt experți în domeniile lor și participă la dezvoltarea profesională continuă. Programele noastre nu numai că oferă componente creative creative, ci includ toate elementele fundamentale necesare pentru a trece cu succes examenele guvernamentale și standardele din industrie.

Delmar College este situat la două străzi de stația Chinook, într-o facilitate recent renovată, cu parcare amplă pentru clienți. Suntem înregistrați în temeiul Legii privind formarea profesională privată și suntem membri ai Asociației Naționale a Colegiilor de Carieră (NACC), precum și ai Asociației Alberta a Colegiilor de Carieră (AACS) și am fost un membru de lungă durată al Better Business Bureau.

Locații

 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Întrebări