We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Daytona State College   College of Health and Public Services

Daytona State College College of Health and Public Services

Daytona State College   College of Health and Public Services

Introducere

Bine ați venit la Colegiul pentru sănătate și servicii publice de la Daytona State College. În cadrul colegiului, școlile de asistență medicală, cariere în sănătate, științe dentare și servicii de urgență oferă o gamă largă de programe profesionale, asociate și de bacalaureat. Programele noastre sunt conduse de echipe de profesori cu înaltă calificare, cu experiență practică în domeniile lor respective. Suntem strâns aliniați cu partenerii noștri din comunitate, deoarece aceștia oferă oportunități de învățare studenților din spitalele, facilitățile de asistență medicală, clinici, laboratoare și alte zone de îngrijire a pacienților. Studenții primesc instruire practică în aceste facilități cu experți care dețin licențe și certificări specializate, precum și în laboratoarele noastre de simulare de ultimă generație pentru pacienți.

Majoritatea programelor noastre dețin acreditări externe peste organismul nostru regional de acreditare și se mândresc cu rate de trecere a licențelor profesionale care depășesc mediile naționale. Vă încurajez să contactați colegiul nostru pentru mai multe informații despre programele și serviciile excelente pe care le oferim. Amintiți-vă ... în fiecare minut, în fiecare zi, un absolvent al Daytona State College are impact asupra sănătății și siguranței comunității noastre. Vino să vezi ce poate face colegiul pentru tine.

Locații

  • Daytona Beach

    West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

    Întrebări