Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Introducere

Dar Loughat este un centru de limbi profesionale în Maroc care oferă cursuri intensive la toate nivelurile de Arabă Modernă Standard Arabică și Arabică Marocană colocvială pe tot parcursul anului.


Fondată în 2004 în inima orașului Tetouan din nordul Marocului, Dar Loughat a stabilit rapid o reputație puternică și bine respectată ca centru intercultural în lumea arabă. Ce ne-a ajutat să avem un început atât de mare a fost:/>


Locația noastră/>

Situat ideal în centrul orașului Tetouan, care a fost declarat un patrimoniu cultural mondial de către UNESCO, oferim studenților noștri cele mai bune din Maroc. În timp ce studiază arabă în Tetouan, studenții se pot bucura de plajele excelente ale orașului, de munții Rif, veșnic verzi și de Medina de cinci ani.


Calitatea noastră/>

Membru al forumului pentru educație din străinătate, Dar Loughat a furnizat în mod constant cea mai înaltă calitate a serviciilor educaționale. La Dar Loughat elevii beneficiază de cursuri de dimensiuni mici de la trei la opt studenți și de o gamă largă de excursii și activități sociale și culturale, permițându-le să profite la maximum de experiența lor internațională.


Profesorii nostri/>

Cursurile noastre de limbă sunt oferite de profesori entuziasti, multilingvi, calificați și cu experiență, dedicați exclusiv învățării limbii arabe pentru vorbitori non-nativi.


Atmosfera noastră internațională/>

Salutăm un corp de studenți foarte divers și internațional pe tot parcursul anului, creând un mediu de învățare interesant, stimulant și foarte multicultural.

72349_chart.png


Programul nostru social/>

Prin diferite activități de imersiune și de schimb de limbi, oferim studenților noștri contacte zilnice cu viața marocană, permițându-le să-și extindă vocabularul, să-și îmbunătățească performanțele lingvistice vorbite și să înțeleagă mai bine cultura locală.

Locații

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Întrebări