Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Introducere

Scopul școlii este de a-i învăța pe oameni să-și facă propriul viitor

Un institut conceput pentru transformarea bucătăriei

Aceasta este ideea cu care trei profesori din Barcelona au început să deseneze ceea ce este acum Culinary Institute of Barcelona, un proiect educațional de formare a profesioniștilor care vor conduce bucătăriile și restaurantele secolului XXI.

UN ALTA INSTRUIRE PENTRU PROFESIONISTII CARE NU VOR SA FIE LA fel

Știm că trăim într-o lume care își schimbă constant paradigma, care cere un nou tip de profesioniști capabili să ofere soluții valoroase, în care tehnologia, creativitatea și inovația sunt cheia. Din acest motiv, am adaptat modelul de predare folosit în Silicon Valley, mecca tehnologiei digitale, la gastronomia internațională. Asta ne face diferiți.

Cea mai bună experiență din viața ta

Culinary Institute of Barcelona este conceput pentru ca dvs. să trăiți o experiență unică și irepetabilă, bazată pe multiculturalism, creativitate și inovație.

Viziune

Ne naștem dintr-o schimbare și continuăm să ne schimbăm la nesfârșit. Schimbarea este sinonimă cu evoluția. Și pregătirea trebuie să servească și pentru asta: pentru a crește și a evolua.

De ani de zile, societatea a ținut obsesiv să supraestimeze cunoștințele. Se insistă până la frustrare să pună presiune asupra tinerilor în studii, fără a le cultiva valorile, aptitudinile și atitudinile. Și asta este o mare greșeală.

În centrele tradiționale de formare, studenții nu sunt apreciați pentru ceea ce sunt cu adevărat buni, ci pentru ceea ce se așteaptă să cunoască. Abilități precum imaginația, creativitatea, elocvența și chiar inteligența (cel care se îndoiește) sunt penalizate. Nu sunt motivați sau antrenați să fie inovatori, ci sunt antrenați din trecut pentru trecut, fără să se gândească la viitor.

La CIB învățăm să îmbunătățim, să punem în discuție, să ne imaginăm, să căutăm și să găsim noi posibilități folosind intelectul nostru, care nu este tocmai foarte rațional, ci absolut emoțional.

Învățăm să facem lucruri mai mult decât să le cunoaștem. Învățăm să iubim și să supraviețuim, și să nu acceptăm ceea ce este stabilit. Pentru că știm că ceea ce este stabilit este efemer și de multe ori chiar incorect.

Suntem obsedați de îmbunătățirea procedurilor noastre de predare, astfel încât tinerii noștri să poată depăși scenariile de schimbare, să le facă proprii și să știe să se adapteze la noile circumstanțe cu o ușurință absolută. Încercăm să învățăm să ne stabilim, să urmărim și să atingem obiective, să nu ne fie frică de a greși. Pentru că numai cei care sunt dispuși să greșească sunt capabili să facă lucruri cu adevărat minunate.

De aceea am creat CIB. Să o facă.

Ferran Fisas

model de antrenament

Ne bazăm metodologia pe 6 axe care permit formarea unor lideri capabili să facă față cu succes provocărilor secolului XXI.

1. Învățare bazată pe provocări

Un model pedagogic care:

 • Expune studentul la probleme reale, favorizează dezvoltarea abilităților de lider transformațional și îi face mai competitivi în lumea de astăzi.
 • Ea generează motivație și un sentiment de realizare.
 • Leagă elevul cu mediul înconjurător, astfel încât să fie generată valoare tangibilă.
 • Oferă experiențe provocatoare care dezvoltă spiritul antreprenorial și simțul uman.
 • Este experiențial, colaborativ și integrator de cunoștințe.

2. Flexibilitate

Din acest motiv: flexibilitatea este un concept viu, evident în fiecare dintre facilitățile noastre. Spații didactice, active și dinamice în care elevul este centrul. Și așa:

Sălile noastre de clasă se schimbă. Cu scaune care nu sunt doar scaune, ci un spațiu de lucru personal mobil care se adaptează caracteristicilor fiecărui elev și fiecărei clase.

Toți studenții noștri au o cască inteligentă de traducere PILOT, care le permite să vorbească și să urmeze cursurile în limba lor maternă. Fără fire sau complicații.

Există, de asemenea, timp pentru ca elevul și colegii săi să lucreze singuri.

3. Profesori inspiratori

Știm că, deși rațiunea este cea care învață, înveți din emoție. De aceea, fiecare dintre profesorii noștri:

 • Trăiește cu pasiune experiența pedagogică și asta se vede.
 • Este interesat de student, provocându-i, îndrumându-i și promovând dezvoltarea acestuia.
 • Se remarcă ca academic și lider în disciplina sa, este inovator și profită de tehnologie.
 • Participați activ și formal în mediul lor profesional, de afaceri, academic și social.
 • Are o legătură strânsă cu elevii, este un bun exemplu și le lasă amprentă.

4. Experiență memorabilă

Studenții noștri petrec cel puțin un an cu noi și în timpul formării lor experimentează:

 • O comunitate de învățare globală, diversă și multiculturală.
 • Practici academice și profesionale în campus și în afara acestuia.
 • Activități de dezvoltare a elevilor care oferă o diversitate de provocări și încurajează dezvoltarea abilităților.
 • Schema Training-ului 360º pe care îl oferim al cărui obiectiv principal este succesul 5

5. Antrenament la 360º

Nu suntem mulțumiți să fim furnizori de cunoștințe, toți studenții noștri primesc pregătire la 360º.

Cunoștințe: tehnologice, de produs și de manipulare

Abilități: pentru gestionarea afacerilor, a altor persoane și a ei înșiși.

Atitudini: leadership, sociale și profesionale.

Posibilități: pentru recunoașterea mediului și a lor înșiși.

Pentru că atunci când aceste patru cercuri converg, apare succesul.

6. Accesibilitate și transparență

Accesibilitate și transparență în toate tipurile de dispozitive precum smartphone-uri sau laptopuri

Toată comunicarea CIB, între profesori și între studenți, este accesibilă și disponibilă 24 de ore pe zi pe tot parcursul anului.

 • Mesaje instantanee personale, de grup și generale.
 • Arhivă de videoclipuri, audio și documente.
 • Video și audio în timp real.
 • Este ușor, este Facebook Workplace.

Mai mult decât gătit: ÎNVĂMĂM A CREA

 • DEscoperirea - Analiza devine viziune
 • DESIGN - Viziunea devine o idee
 • LIVRARE - Ideea devine realitate

La CIB ne angajăm în Design Thinking. Un proces, cu etape și obiective clare, care urmărește să maximizeze impulsul creativ și să-l direcționeze spre generarea de rezultate și crearea de produse inovatoare. O metodologie dezvoltată de IDEO.

ÎNVĂMĂM SĂ COOPERĂM

La CIB îi învățăm pe studenții noștri importanța lucrului împreună pentru a-și atinge obiectivele. Grupurile noastre de lucru sunt formate din opt persoane cu influențe culturale, geografice și lingvistice diferite. Promovăm interculturalitatea și schimbul de concepte, precepte și prejudecăți care îi ajută pe studenții noștri să își mențină mintea mult mai deschisă și mai dispusă să se schimbe.

ÎNVĂMĂM SĂ CREȘTEM

La CIB creăm lideri. Un lider este unul pe care alții îl urmează pentru că au încredere în el. Din acest motiv, cultivăm în elevii noștri valorile și atitudinile care îi vor ajuta nu doar să-și conducă propria viață, ci și pe cea a echipelor de lucru. Pentru a face acest lucru, le oferim abilități menite să se adapteze la schimbarea constantă, acelea care le vor permite să se dezvolte pe deplin indiferent de schimbările de paradigmă care urmează. Creăm protagoniști ai schimbării.

Caracteristici Campus

Școala internațională concepută pentru a fi cea mai bună experiență formativă din viața ta.

  Admitere

  Începeți procesul de admitere

  1

  Alegeți programul dvs

  Pe toate paginile programului nostru puteți descărca mai multe informații, puteți solicita mai multe informații și chiar puteți programa un apel de la un consilier pentru îndrumare personală.

  2

  Trimiteți cererea de admitere

  Când te simți suficient de încrezător, completează formularul de admitere. Este unul dintre cei mai importanți pași pentru a merge mai departe, a te poziționa și a te duce la următorul pas al candidaturii tale. Fă-ți timp pentru a scrie clar ceea ce vrei să exprimi.

  3

  Interviul dvs. de evaluare

  Dacă suntem impresionați, vei trece la faza interviului de evaluare, care va fi online și la ora care ți se potrivește. Amintiți-vă că, după interviu, veți avea la dispoziție aproximativ o lună pentru a vă oficializa luna de înscriere pentru a vă oficializa înscrierea, așa că ar trebui să faceți acest pas doar când știți că vă puteți lua angajamentul. Nu te grăbi; fă-o la momentul potrivit.

  4

  Comisia de admitere

  Comisia de admitere se întrunește o dată pe săptămână și examinează cererea dumneavoastră. Analizăm experiența ta de viață, natura ta antreprenorială, atitudinile tale față de creativitate, inovație și modelul nostru de predare.

  5

  Înregistrare

  După primirea notificării de acceptare, veți avea până vineri din aceeași săptămână pentru a vă confirma rezervarea și 14 zile pentru a vă înscrie. Acest lucru vă va porni pe calea spre a deveni CIBer.

  Clasamente

  Una dintre cele mai bune școli pentru a studia gastronomia: https://www.chefspencil.com/13-best-culinary-schools-in-the-world/

  Locații

  • Barcelona

   Santander 49-51 08020 Barcelona Spain, 08020, Barcelona

  Întrebări