Keystone logo
Capital School Of Business Management Cursuri în programe de gestionare a comerțului cu amănuntul
Capital School Of Business Management

Cursuri în programe de gestionare a comerțului cu amănuntul

London, Regatul Unit

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Unul dintre cele mai mari sectoare din Marea Britanie pentru angajarea absolvenților, comerțul cu amănuntul oferă o gamă largă de cariere provocatoare și interesante. Acest curs, considerat de mulți comercianți cu amănuntul ca fiind cel mai bun din țară, dezvoltă o înțelegere a industriei și a mediului în care operează și vă va oferi cunoștințe, abilități tehnice și angajament pentru o carieră de succes. Managementul comerțului cu amănuntul se referă la gestionarea întregului proces de vânzare cu amănuntul de la materiile prime la consumatorul final; nu este vorba doar de a lucra în magazine, deși unii dintre absolvenții noștri gestionează magazinele cu amănuntul din alegere.

Pentru a reuși în lumea competitivă și exigentă a comerțului cu amănuntul, potențialii manageri au nevoie de o înțelegere a industriei și a mediului în care operează, pe lângă abilitățile tehnice și funcționale necesare pentru succes. Comercianții cu amănuntul recunosc cerințele pe care le depun absolvenților care intră în industrie, iar responsabilitatea și recompensa semnificativă vin adesea la o vârstă fragedă.

Echipați cu abilități de analiză și evaluare critică și cu un nivel ridicat de abilități inovatoare și creative, absolvenții devin extrem de eficienți în domeniile cheie ale afacerii, cum ar fi marketingul și promoțiile, personalul și cumpărarea și operațiunile.

Ca parte a ultimului an, studenții realizează un proiect de consultanță în managementul comerțului cu amănuntul, care implică o prezentare a industriei.

CSBM oferă HND-ului nostru o schimbare cu amănuntul pentru a se asigura că absolvenții sunt la curent cu ultimele mișcări și inovații din industrie. Împreună cu Universitatea Bournemouth, studenții după 18 luni vor fi fost pregătiți și testați riguros pentru a asigura o tranziție lină de la CSBM la al treilea an la Bournemouth University BA (Hons) în Retail Management.

Cerințe de intrare: Vârsta minimă, 18 ani; Învățământ secundar complet. NQF 3; Minim 2 nivele A (nu mai puțin de gradul D) sau echivalent (contactați pentru mai multe informații) pentru solicitanții din Marea Britanie; Competență în limba engleză: PTE 51 (minim: Listening 51, Reading 51, Speaking 51, Writing 51) sau echivalent, IELTS 5.5 (minim: Listening 5.5, Reading 5.5, Speaking 5.5, Writing 5.5) sau echivalent, TOEFL 87 (minim: Reading 22 , Scrierea 21, Ascultarea 21, Vorbirea 23) sau echivalent; Sunt acceptați studenți maturi (peste 21 de ani), sub rezerva referințelor profesionale.

Structura cursului - Pathways : management, MRU și afaceri.

Element de experiență în muncă - (opțional 3 luni cu normă întreagă sau 6 luni cu jumătate de normă) o Opțiune de experiență de muncă în străinătate.

Introduceți diploma de licență la alegere după finalizarea tuturor celor 4 termeni.

Cu elementul de experiență de lucru, natura practică a cursului, perioada scurtă de timp și anul de diplomă adăugat, veți fi deja lider în acest domeniu înainte de a absolvi. În cursul anului de licență, vă veți ridica în mod clar peste colegii dvs. ca fiind cei mai încrezători din grupul dvs., după ce ați lucrat deja în străinătate înainte de a ajunge la șuruburile cursului. Veți fi fără îndoială favoritul ferm pentru a obține cel mai bun loc de muncă la absolvire.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Curs de design interior - Focus pe spatii comerciale si spatii comerciale - Semestrul de toamna
    • Florence, Italia
  • Starting An Online Fashion Retail Business Online Short Course
    • London, Regatul Unit