Keystone logo
Capital School Of Business Management Cursuri în managementul marketingului
Capital School Of Business Management

Cursuri în managementul marketingului

London, Regatul Unit

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Marketingul este procesul de management responsabil de identificarea, anticiparea și satisfacerea în mod profitabil a nevoilor clienților. Managementul marketingului și înființarea unei organizații orientate spre marketing, care pune accentul pe client este o componentă de bază în succesul unei organizații.

Programul de marketing al CSBM ocupă de aplicațiile de marketing din lumea reală pentru a avea un impact imediat asupra afacerilor. În timp ce majoritatea calificărilor academice se bazează pe teorie și exemple, acest program CSBM sparge barierele dintre teorie și practică și este plin de exemple și proiecte din lumea reală.

La CSBM , ne mândrim că, spre deosebire de alte programe, ale noastre se uită la considerații mai largi precum medii, piețe și procese; și modul în care toate acestea funcționează împreună pentru a contribui la succesul organizațional.

Acest curs, la fel ca toate cursurile CSBM , a fost conceput având în vedere rezultatul. Și anume, un loc de muncă. După cursul de 18 luni cu CSBM , vă veți putea înscrie direct în ultimul an al numeroaselor programe universitare.

Cerințe de intrare: Vârsta minimă, 18 ani; Învățământ secundar complet. NQF 3; Competență în limba engleză: PTE 51 (minim: Listening 51, Reading 51, Speaking 51, Writing 51) sau echivalent, IELTS 5.5 (minim: Listening 5.5, Reading 5.5, Speaking 5.5, Writing 5.5) sau echivalent, TOEFL 87 (minim: Reading 22 , Scrierea 21, Ascultarea 21, Vorbirea 23) sau echivalent; Sunt acceptați studenți maturi (peste 21 de ani), sub rezerva referințelor profesionale.

Pathways : management și afaceri.

Element de experiență în muncă - (opțional 3 luni cu normă întreagă sau 6 luni cu jumătate de normă).

Opțiunea de experiență de lucru în străinătate.

Introduceți diploma de licență la alegere după finalizarea tuturor celor 4 termeni.

Studenții care iau toate opțiunile suplimentare în acest curs, inclusiv experiența de lucru și anul de diplomă, vor ieși din curs cu calificări duale; o diplomă academică și o calificare profesională, o experiență de lucru de 6 luni și să fie terminată înainte de omologii lor din universitate.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare