Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Introducere

Cracow School of Art and Fashion Design fost înființată acum 30 de ani la Cracovia, o capitală culturală a Poloniei. Școala oferă cursuri în limba engleză în următoarele câmpuri:

  • Design de modă - Diplomă: Designer de modă
  • Școala de Fotografie Creativă - Diplomă: Fotograf de Arte Frumoase

Cadrele noastre didactice sunt specialiști în diferite domenii ale modei sau fotografiei, permițându-le să ofere programe de studiu care îi ajută pe elevi să-și elibereze întregul potențial. Studenții de la Cracow School of Art and Fashion Design din Cracow School of Art and Fashion Design primesc educație intensivă cu atenție individuală. La sfârșitul învățământului, pot începe o carieră profesională cu un portofoliu uimitor.

Școala le permite elevilor să interacționeze liber și des, încurajând un schimb de idei și dezbateri. Atmosfera informală, plină de viață creează o comunitate de artiști care lucrează.

Cerințe de limbă

Cursurile sunt ținute în engleză și este necesară comanda limbii engleze la un nivel intermediar. Cursurile de limba poloneză sunt ținute pentru primul an de învățământ și nu sunt obligatorii. Vă recomandăm să finalizați cel puțin o lună curs de poloneză de supraviețuire înainte de începutul anului școlar pentru a vă ușura viața în Polonia.

Pentru studenții noștri care decid să studieze limba poloneză la Cracovia, deschidem un curs de limbi de o lună în septembrie.

Perspectivele de carieră ale absolvenților

Absolvenții noștri de modă lucrează în toate domeniile modei în întreprinderi de modă extrem de notabile din Polonia și din străinătate. Mulți și-au deschis propriile companii. De asemenea, lucrează în calitate de designeri și consultanți freelanceri, tăietori de modele, jurnaliști de modă, stilisti, fotografi, ilustratori, cumpărători personali, merchandiseri și reprezentanți ai relațiilor publice.

Absolvenții noștri de fotografie și-au găsit angajare în companii de publicitate și reviste de modă. Unii s-au specializat și în jurnalismul foto sau în fotografiile de nuntă, în timp ce mulți și-au deschis propriile afaceri.

Locații

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Întrebări