Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Vă rugăm să vă alăturați webinarului nostru despre oferta noastră de cursuri pentru toamna 2024 și anul 2024/2025

Marți MaPlease, alăturați-vă webinarului nostru cu privire la oferta noastră de cursuri din vara 2024, toamna 2024 și 2024/2025 14, 2024 la 1:30 pm [ora franceză]

Introducere

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS), din 1919, admite studenți din întreaga lume, de la adevărați începători la profesori de franceză ca limbă străină. Cours de Civilisation Française de la Sorbonne oferă cursuri de limba franceză de fonetică și lecții de civilizație franceză. De asemenea, oferă module specializate și (TCF, DELF, DALF), care facilitează admiterea la universitățile franceze. Centrul nostru de învățare este situat la 16 -22 rue de Martignac - 75007 Paris. Secretariatul este pregătit să vă ureze bun venit și să vă răspundă la toate întrebările. Oferim, de asemenea, asistență locativă, sprijin administrativ, servicii culturale, o bibliotecă, mai multe săli de studiu, o rezidență și laboratoare de informatică. Toate sălile de clasă sunt echipate cu table interactive (IWB), iar laboratoarele noastre de fonetică au tehnologie IT de ultimă oră. Accesul la internet este asigurat de o rețea Wi-Fi care se întinde pe întreaga clădire.

Centrul de examen

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne au, de asemenea, un centru oficial de examen pentru susținerea examenelor naționale franceze TCF, DELF și DALF. Centrul nostru de examen este format din două hub-uri: hub-ul TCF (Test de cunoștințe franceză) și hub-ul DELF-DALF (Diplomă în Studii Franceze – Diploma în franceză avansată). Aceste teste sunt concepute pentru a evalua nivelul general al limbii franceze, așa cum este definit de Cadrul european comun de referință pentru limbi (CEFR). Acestea se adresează oricărei persoane care dorește să-și evalueze și să-și valideze cunoștințele de limba franceză – din motive profesionale, personale sau academice – într-un mod simplu, fiabil și rapid.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) • Fotografii și videoclipuri Instagram

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Paris | Facebook

CCFS Sorbona (@ccfsorbone) / Twitter

href="https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbone/

Admitere

Conditii de admitere: sa ai peste 18 ani si sa ai absolvit studii medii (nivel de licenta).

Cerinte pentru viza

Studenții din afara Uniunii Europene, care doresc să studieze mai mult de 3 luni, pot aplica pentru o viză de student înregistrându-se la Cursurile de Civilizație Franceză de la Sorbona.

Burse și finanțare

Studenți cu statut sau statut de refugiat politicProtecție temporară europeană, ne puteți contacta și aplica pentru o subvenție parțială

Mărturii studențești

Locații

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Întrebări