Nivelul 2: intermediar - gătit acasă propriu
Cookery School at Little Portland Street
Informatie cheie
Locația campusului
London, Regatul Unit
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Nostru intermediar - Abilitati de gătit propriu Acasă curs conduce într-o seară pe săptămână, timp de șase săptămâni. Dacă doriți o versiune mai intensă a acestui curs, oferim, de asemenea un curs intensiv intermediar, care se desfășoară intens timp de trei zile.
Zone de master de gătit care sunt adesea considerate complicat și ridica unele retete fabuloase de-a lungul drum. În Intermediar Curs de gatit, veți obține o foarte bună înțelegere și imagine de ansamblu a fiecărui subiect acoperit. Ia posibilitatea de a pune toate intrebarile care le-ați dorit întotdeauna să ceară și să încerce tehnicile foarte simplu de manevrat pentru tine.
După ce a încercat în tehnici, veți obține pentru a mânca mâncarea gătită în timpul clasei (suficient pentru o masă ușoară), însoțite de vinuri. De asemenea, oferim carduri de reteta pentru a lua cu tine.
Sesiunea 1 - Carne și păsări de curte
Aflați cum să alegeți carne si care taie de carne potrivi cel mai bine un anumit tip de gatit. Vei face sanii la gratar rață cu sos de portocale proaspăt, fiert bibilici, friptură de vită și budincă Yorkshire, un delicios provensal miel tocană, pui pate de ficat, și, de asemenea, să învețe cum să spatchcock si gratar de pui.
Sesiunea 2 - Pâine
Veti invata tehnici cheie necesare pentru a face pâine frumos. Odată ce s-au arătat cum să se amestecă, se framanta, ridica și dovedi aluat, va fi capabil să facă o pâine albă de bază, pâine grânar, o chollah traditional, paine scorțișoară, chifle cruce cald picant, pâine de grâu, briose de fructe, clatite și scones.
Sesiunea 3 - pește și crustacee
Aflați cum de a alege cele mai proaspete pește și pregăti pentru gătit. De la grill-ul pentru a braconajului, abur la prăjire, veți stăpâni diferite metode de gătit pește. În această clasă, va face o tocană calamari, Pollock cu unt negru, Moules mariniere, unic copt, scoici griddled cu dressing oriental, creveți la grătar cu salsa și pește prăjituri verzi.
Sesiunea 4 - Torturi
Aflați cele mai importante reguli de copt tort de succes și de a dobândi un repertoriu minunat și variat tort. Această clasă include tort diavolului alimentare, un tort de ciocolată și migdale, un tort portocaliu, cozonac de bază, tort miere, tort de morcovi, tort de fructe și un tort de lamaie.
Sesiunea 5 - Sosuri
Vei face o varietate de sosuri, atât sărate și dulci, să însoțească celelalte retete le-ați învățat. Vei face sos bogat de ciocolată, cremă cofetarie, crema Anglaise, sos puttanesca, sos de rosii, sos bechamel, salsa verde, pesto, sos BEARNAISE, sos olandez, o reducere vin roșu, un aioli si maioneza.
Sesiunea 6 - Patiserie
În această clasă, veți stăpânească tehnicile necesare pentru a fi în măsură să facă produse de patiserie perfectă. De la choux a fraged, de la Pate SUCREE la puff, va veni departe cu tot ce trebuie sa stii pentru a face timp patiserie delicioase și de timp din nou. Veți folosi apoi pentru a face produse de patiserie plăcintă cu mere, quiche legume, produse de patiserie traditionale Cornish, paie brânză, Palmiers și profiteroles.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Curs de Extensie Universitară Crearea de Conținut Gastronomic pentru Rețele Sociale
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 Mai mult
Curs de extensie universitară Crearea unui brand gastronomic
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 Mai mult
Curs de vară - gastronomie franceză
- Paris, Franţa