Certificat bucătar în produsele alimentare și vin
Cookery School at Little Portland Street
Informatie cheie
Locația campusului
London, Regatul Unit
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
O lectie gastronomie pentru viață!
Acest rapide interesant, șase săptămâni curs intensiv de gatit profesionale oferă cea mai mare cunoaștere culinare posibil. Participanții pot merge apoi pe pentru a începe să lucreze ca bucătar într-o bucătărie profesională, face sezoane pe un iaht sau într-o cabană de schi, satisface dineuri sau pur și simplu a spori propriile repertorii de gătit.
Design de cursul nostru
- Obiectivul principal al cursului este de a construi competență și încredere. Acest lucru este realizat prin învățare intensivă în clase mici, cu un raport ridicat de profesori pentru a elevilor. Bucătari gastronomie școlare să ne lase sentimentul competenți și bine echipate cu capacitatea de a planifica și executa meniuri pentru a se potrivi cu ocazia și pentru a merge pe pentru a îndeplini ambițiile care le-a adus la cursul în primul rând.
- Cursul se bazează pe premisa că toată lumea are gauri in cunostintele lor culinar așa nimic pe cursul este de la sine. Toate subiectele relevante - teoretice și practice - sunt acoperite care se adaugă la încrederea studenților noștri, ceea ce face să se simtă că au o bună înțelegere a competențelor de gătit pe care le va necesita în viitor.
- Noi lucrăm într-un cadru clar structurat cu retete, care au fost rectificata si testate de peste zece ani și care au fost utilizate de mii de studenți. Noi credem că, dacă se folosește o rețetă bună, o produce un fel de mancare bun.
- Studenții noștri sunt prevăzute cu instrumente de gătit esențiale și construi abilitățile necesare, astfel încât acestea se simtă încrezători cu acele tehnici care sunt considerate dificil, dar sunt o parte esențială din arsenalul unui bucătar lui.
- Dimensiunea clasă este limitată la 12 de participanți. Precum și o având un raport profesor de / elev oferim un raport ridicat ajutor / elev, pentru a permite cât mai mult timp posibil pentru a fi destinat învățării valoroasă decât sarcini cum ar fi spălare.
- Studenții sunt obligați să facă suplimentare de muncă ore acasă să-și consolideze procesul de învățare și de a dezvolta o cunoaștere de retete, planificare și costa de mese.
Predare noastre
- Învățătura noastră este simplă: Rosalind Rathouse, Principal și Maestrul Cook a insistă asupra faptului că toate principiile de predare sunt în concordanță oricine profesorul. Evitarea jargonul, ne vom concentra asupra importanței de ingrediente fantastice și principii înțelegerea. Noi demistifica tehnici considerat dificil, astfel încât acestea să devină cu ușurință parte a unui repertoriu de gătit necesare.
- Accentul se pune pe bună, mâncare simplă - preparate adesea clasice - folosind cele mai bune ingrediente, care sunt organic atunci când este posibil. Aprovizionarea cu alimente noastre este extrem de important și acest lucru este evident în testul final - cum gusturile alimentare!
- Elevii certificat bucătari "invata o serie de competențe de pe ambele profesori Cookery School și profesorii pe care le aduce în anumite clase specializate, cum ar fi de luare de ciocolata, panificația aluat și diferite bucatarii regionale.
- Elevii sunt încurajați să pună întrebări pentru a asigura o înțelegere completă.
- Evaluările au loc pe toată durata cursului, astfel încât studenții să poată asista competența lor în creștere și gastronomie Școala poate asigura că ceea ce a fost învățat a fost asimilat și este folosit în mod corespunzător.
Continutul cursului
- Aceasta include tehnici de gătit de la cele mai simple la cele percepute ca fiind dificil; durabilă sourcing, scris meniu, planificare, stabilire a prețurilor și a bugetului, împreună cu un numeroase alte aptitudini.
- Elevii câștiga, de asemenea, de certificare acreditat în sănătate și siguranță, curs de prim ajutor și o WSET (vinuri și băuturi spirtoase de educatie Trust) Nivelul 2 de certificare în vinuri și produse spirtoase.
- În cazul în care oricare dintre studenții noștri doresc să continue formarea lor în domeniul corporativ / restaurant, vom fi în măsură să ajute cu destinații de plasare de muncă prin numeroase contactele noastre.
- Putem recomanda, de asemenea, pe un portofoliu meniu, ceva care studenții pot să creați să le ia pentru viitorii angajatori.
- În timpul finala săptămână va fi dat pe la consiliere în carieră și unde să caute locuri de muncă.
Costul desigur
Costul cursului de gătit profesionale este de £ 5900, care include toate ingredientele necesare și folosirea echipamentului de bucate School, precum și un șorț proaspăt de zi cu zi. Nu există extra ascunse. Acest cost este inclusiv TVA.
Ori de curs
Cursul se execută zilnic între 09:30 - 04:00 cu clasele extinse în anumite zile. La prânz participanții timp se așeze la masa bucate School a gusta mâncarea care a fost făcut în acea zi. Ca degustare si aroma sunt fundații de predare noastre, și aceasta este un element important al cursului și accentul este pus mai mult pe acest lucru. Toate surplus de alimente este luat în fiecare zi să se bucure de la domiciliu. Solicităm că toți studenții pe parcursul aduce în recipiente adecvate, în care transportul acestui acasă mâncare în fiecare zi. Așa cum ne mandrim cu faptul ca durabilă ca noi, eventual, poate fi, suntem în măsură să ofere ia containere.
De ce un certificat bucătar și nu una de bucatar?
Noi credem că de mult și minunat tradiție de gătit și rețete a fost transmis din generație în generație. În mod tradițional acesta a fost bazat pe o dragoste de produse alimentare și de disponibilitatea de ingrediente de sezon. Certificat Gatiti nostru detine aceste premise dragă. Gătit are o tradiție și suntem dornici de a trece acest lucru pe la bucătari noastre să ducă mai departe. Aceasta le va oferi o bază bună pentru orice activitate de bucate pe bază ca să doresc să urmeze în viitor.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
ALMA Noul program culinar italian
- Parma, Italia
Marea diplomă elvețiană în arte culinare vegetariene
- Port-Valais, Elveţia