Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Introducere

Cine suntem noi

Convertas este o firmă de consultanță fiabilă, ajutând organizațiile să își dezvolte activitățile pentru a se alinia cu obiectivele lor în adoptarea celor mai bune practici.

La Convertas ajutăm întreprinderile să-și îmbunătățească performanța și să crească, găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Oferim o serie de servicii specializate în toate domeniile de activitate, lucrăm împreună cu clienții noștri ajutându-i să-și dezvolte organizațiile.

Expertiza Convertas se bazează pe anii de experiență care lucrează cu clienți din industriile diversificate, în Orientul Mijlociu, Africa, Europa și Asia.

Scopul nostru principal este de a ajuta afacerea dvs. să își îmbunătățească performanța și să crească, identificând și rezolvând probleme, găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Fie că sunteți o corporație mare, un IMM sau o organizație non-profit, vă ajutăm să vă dezvoltați activitățile, reducând costurile.

La Convertas , vasta gamă de servicii face ca oferta noastră să fie atractivă, cu o mulțime de provocări și oportunități de dezvoltare. Oferta noastră se extinde la toate domeniile de afaceri, lucrând în mână cu clienții noștri ajutându-i să dezvolte organizațiile.

Ce facem

Gama noastră de servicii de consultanță se concentrează asupra managementului strategic și rezolvării problemelor în marketing, resurse umane, calitate, finanțe, achiziții și lanț de aprovizionare. Consultanții noștri sunt pregătiți să-i ajute pe clienți să planifice și să implementeze proiecte, să consilieze și să facă un brainstorming cu ei pentru a produce rezultate practice și pentru a spori gândirea strategică.

La Convertas , pregătim oameni în toate domeniile de activitate, inclusiv management, managementul resurselor umane, marketing, finanțe, achiziții și logistică, care vizează organizațiile, managerii și angajații.

Misiunea noastră

Convertas este o companie de consultanță fiabilă, ajutând organizațiile să își dezvolte activitățile pentru a se alinia cu obiectivele lor, adoptând cele mai bune practici.

Ajutăm companiile să-și îmbunătățească performanța și să crească, planificând, rezolvând probleme și găsind noi și mai bune modalități de a face lucrurile. Oferim o serie de servicii specializate în toate domeniile de activitate, lucrăm împreună cu clienții noștri ajutându-i să-și dezvolte organizațiile.

Viziunea noastra

Convertas este de a fi consultantul de încredere în toate domeniile afacerilor de pe tot globul, o firmă de consultanță de vârf, care are încredere în nivelul său ridicat de competențe în diferite domenii de activitate.

Valorile noastre

 • Excelență: Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii excelente care depășesc așteptările lor

 • Integritatea: ceea ce promitem este ceea ce va fi livrat. Având principii morale puternice este modul nostru de viață. Oferim servicii orientate spre rezultate.

 • Creativitate: Noi creăm noi oportunități pentru clienții noștri prin serviciile noastre, soluționarea problemelor și planificarea strategică.

 • Conducerea: Leadershipul nostru se bazează pe viziunea pe care o avem, care inspiră și îi motivează pe ceilalți.

Antrenament și dezvoltare

Organizăm cursuri de formare în toate domeniile afacerii, inclusiv management strategic, managementul resurselor umane, marketing

Metodologia noastră de instruire

Pe măsură ce oamenii nu își amintesc mult de ceea ce au citit sau auzit, metodologia noastră se bazează mai mult pe utilizarea impactului audio-vizual care este mai eficace decât stilul de lectură. Prezentările, videoclipurile și metodele de simulare s-au dovedit a fi foarte eficiente pentru a-și aminti oamenii.

În plus, a face și de a preda sunt cele mai bune vehicule pentru învățare și amintirea. Aceasta înseamnă implicarea cursantului în procesul de predare prin interacțiune, prin completarea foilor de lucru și prin instigarea de a explica și de a prezenta ceea ce este dobândit.

Sesiunile de instruire se desfășoară fie ca cursuri publice pentru 3 până la 5 zile consecutive în locații de hotel într-o organizare de conferințe, fie la sediul clientului ca cursuri interne.

De asemenea, gestionăm programe individuale de instruire (ITP) pentru persoanele care solicită cursuri care să fie adaptate domeniului lor de activitate sau nevoilor acestora. Acestea sunt o pregătire de stil de coaching la un nivel disponibil pentru majoritatea

Locații

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

  • London

   London, Regatul Unit

   • Istanbul

    Istanbul, Turcia

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, Malaysia

     Întrebări