Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Introducere

Contemporary China Studies Programme vă oferă o oportunitate unică de a învăța și de a experimenta China de astăzi în timpul unui program captivant de un semestru de studii în străinătate care poartă credite ECTS pentru programul dvs. de studiu la domiciliu. CCSP este o experiență unică de învățare pentru studenții avansați care sunt curioși în privința culturilor și stilului de viață din Asia, care doresc să studieze la o universitate de clasă mondială și care doresc să exploreze lumea afacerilor din China într-o lume fascinantă, mediu accesibil. CCSP este situat în Shanghai, unul dintre cele mai interesante orașe ale lumii de astăzi, și a predat în colaborare cu Universitatea Fudan, una dintre cele mai prestigioase universități din China orientate spre cercetare și clasată pe locul 40 în lume de QS. Cu CCSP, aveți posibilitatea să alegeți cursuri de limbă chineză, cursuri de limbi străine englezești pe o varietate de subiecte, precum și un stagiu într-o organizație locală sau companie multinațională. În combinație cu excursii regulate de grup și activități sociale care vă introduc în cultura tradițională chineză, CCSP este un program universitar multidisciplinar care oferă perspective teoretice și practice aprofundate asupra statutului emergent al Chinei ca putere globală.

De ce CCSP?

  1. Trăiți într-un oraș uimitor și vibrant
  2. Studiați la o universitate de clasă mondială
  3. Experimentează lumea afacerilor din China
66928_iStock-638610500.jpg

Universitatea de top

Contemporary China Studies Programme este predat la Universitatea Fudan, una dintre cele mai prestigioase universități din China orientate spre cercetare. În cel mai recent clasament QS al universităților din lume, Universitatea Fudan este clasată ca fiind cea de-a 1-a universitate din Shanghai și cea de-a 40-a din lume. Există 30.000 de studenți la Fudan, inclusiv 5.000 de studenți internaționali.

Școala de Dezvoltare Socială și Politică Publică, care găzduiește programul CCSP, este una dintre forțele globale de predare și cercetare în domeniul științelor sociale. Partenerii săi internaționali includ Universitatea Harvard, Școala de Economie și Științe Politice din Londra, Colegiul Trinity și multe altele. Zece la sută din studenții școlii sunt studenți străini, din SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia și țările nordice. Conducatorii CCSP au experiențe extinse de cercetare științifică și predare la universități proeminente din China și din străinătate, cum ar fi Universitatea Harvard, Universitatea din Chicago, Universitatea Washington-Seattle și GeorgiaTech. Responsabilii locali de afaceri și experții profesioniști din diferite organizații sunt invitați să prezinte studii de caz.

Viata de campus

Cu 30.000 de studenți, inclusiv 5.000 de studenți internaționali, Fudan este nu numai cea mai bună, ci și una dintre cele mai mari și mai internaționale universități din Shanghai. Ca student internațional la Fudan, aveți acces la oricare dintre asociațiile studențești de la universitate, precum și la toate celelalte facilități, cum ar fi cantinele, bibliotecile și locurile sportive.

66929_iStock-589097990.jpg

Oraș uimitor

Shanghai: wow!

Shanghai este, fără îndoială, unul dintre orașele cele mai interesante din lume de azi. Orașul se află la epicentrul valului fără precedent al chinezilor către dezvoltarea economică, inovarea tehnologică și renașterea culturală. Shanghai este locul în care estul se întâlnește cu Occidentul și unde vechea și noua se îmbină în mod spectaculos. Nici un efort nu este scos pentru a arăta că Shanghai a devenit una dintre cele mai minunate și vibrante metropole ale acestei lumi. Și cu un milion de rezidenți străini, Shanghai se mândrește cu facilități internaționale de ultimă oră și oportunități fără limite de a face noi prieteni, de a construi rețele profesionale și de a explora viitoarele oportunități de angajare. Un semestru de studiu în Shanghai este excelent pentru CV-ul tău. Nu e de mirare că Shanghai devine rapid una dintre cele mai populare destinații de studiu pentru studenții internaționali.

Viața în Shanghai

Viața în Shanghai este uimitor de interesantă și diversă, dar convenabilă și sigură. Fiind unul dintre cele mai mari și mai moderne orașe metropolitane, Shanghai niciodată nu doarme. Este un vas de topire a culturilor orientale și occidentale, a tradițiilor vechi și noi. Shanghai vă oferă nenumărate opțiuni atunci când vine vorba de divertisment, cumpărături, baruri și restaurante, vizitarea obiectivelor turistice, concerte și spectacole. Este foarte posibil să trăiești o viață foarte asemănătoare cu cea din orice metropolă europeană majoră. De asemenea, puteți alege să trăiți ca localnicii. Mâncarea chineză este bună și ieftină. Magazinele locale vând tot felul de lucruri pe care nu le veți găsi niciodată în Europa, adesea necostisitoare.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern opțiune

Programul Contemporary China Studies Programme este conceput pentru a vă maximiza oportunitățile de a învăța despre experiența și experiența actuală a Chinei în timpul șederii dvs. de 4 sau 5 luni în Shanghai. O varietate de cursuri academice, toate predate în limba engleză de profesori și lectori de renume ai Universității Fudan, vă oferă cunoștințe teoretice și academice cu privire la evoluțiile recente din China în domenii precum cultura și societatea, afaceri și economie, politică și diplomație. Cursul de limbă predat la niveluri începători și intermediare vă permite să obțineți un gust al a ceea ce este necesar pentru a vorbi și a citi limba chineză sau pentru a vă îmbunătăți abilitățile lingvistice dacă ați început deja să învățați limba. Și un stagiu oferă o șansă unică de a înțelege cum este de lucru într-o companie din China și de a dezvolta noi abilități profesionale. În combinație cu excursii regulate de grup și activități sociale care vă introduc în cultura tradițională chineză, CCSP este un program universitar multidisciplinar care oferă perspective teoretice și practice aprofundate asupra statutului emergent al Chinei ca putere globală.

Locații

  • Shanghai

    220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

    Întrebări