Keystone logo
Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Introducere

O nouă casă departe de casă

Studenții numesc cu drag campusul „bubble” – un microcosmos internațional în limba engleză în mijlocul Europei, unde veți trăi și învăța cu studenți din peste 100 de țări. După un semestru la Constructor's, fiecare colț al campusului va fi conectat la o amintire dragă. Fie că este vorba de grupul de locuri din colțul zonei liniștite de studiu unde ai petrecut o noapte întreagă muncind din greu, râzând cu prietenii și comandând pizza la 3 dimineața

Fie că este vorba despre micile dealuri de pe Campus Green pe care tu și prietenii tăi le foloseai pentru a coborî cu sania pe tăvile de la cantină când căzuse prima zăpadă iarna. Fie că este vorba de copacul din fața facultății tale, unde îți închizi prima brățară de prietenie bulgară pentru noroc. A trăi și a învăța în campus înseamnă că prietenii tăi se vor simți în curând ca în familie și că campusul va deveni o nouă casă departe de casă.

Ori de câte ori vizitatorii vin în campus, ei sunt impresionați de frumusețea campusului spațios și verde de 34 de hectare. Verdele mare de campus din mijlocul campusului și terenul de fotbal atrag studenții să stea împreună, să facă plajă și să facă sport afară.

Scufundați-vă în diversitate

Permiterea studenților să-și promoveze competențele interpersonale și interculturale este o componentă importantă a misiunii educaționale a Universității Constructor. În calitate de student în Anul Fundației, puteți profita din plin de numeroasele oportunități de învățare în interiorul și în afara sălii de clasă. Cufundați-vă în mediul intercultural al campusului, participați la diferitele activități sportive oferite sau deveniți membru al unuia dintre numeroasele cluburi sociale, culturale, politice, academice și antreprenoriale din campus.

Colegiile rezidențiale din campus oferă o experiență de viață și de învățare sigură, interactivă și inspirată: vei primi o cameră privată într-un apartament cu două camere și vei împărți zonele comune și o baie cu un coleg de apartament, care este de obicei de altă naționalitate.

Cantinele din cadrul colegiului oferă micul dejun, prânzul și cina și sunt un spațiu grozav pentru a vă întâlni, a discuta și a vă relaxa cu prietenii. Accesul pe tot parcursul zilei la centrul de recreere de ultimă generație din campus și la zonele de activitate bine echipate, cum ar fi spațiul de teatru, terenurile de sport, o sală de dans și studioul de hârtie este doar unul dintre avantajele locuirii pe teritoriul nostru. campus frumos. Campusul este situat în imediata apropiere a centrului orașului Bremen, un oraș maritim multicultural și antreprenorial din nordul Germaniei.

Locații

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Întrebări