Keystone logo
Conde Nast College

Conde Nast College

Conde Nast College

Introducere

Colegiul de modă și design Condé Nast


Colegiul de modă și design Condé Nast oferă studenților o educație în modă de clasă mondială în inima Londrei.

Cursurile noastre îmbină învățarea academică interesantă și intensivă cu acces de neegalat la cele mai bune și mai strălucitoare minți din industrie, inclusiv echipele de la Vogue, Glamour, GQ, Wired și o serie de alte titluri Condé Nast.

Colegiul oferă cursuri extrem de creative combinate cu o bază solidă în partea de afaceri a industriei. Scopul cursurilor noastre este de a pregăti studenții pentru o multitudine de locuri de muncă/; styling, jurnalism, cumpărături de modă, marketing, branding, design grafic, PR, strategie digitală, afaceri, antreprenoriat în evenimente, comerț electronic și multe alte căi de carieră.

În prezent oferim următoarele cursuri acreditate – MA Fashion Media Strategy, MA Creative Direction for Fashion Media, MA Fashion Journalism, MA Fashion Communication, MA Antreprenoriat: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (în colaborare cu Universitatea Richmond), BA (Hons) Fashion Communication, programul Vogue Foundation de un an, diplomă și trei certificate.

Cursurile noastre scurte includ cursul de vară intensiv Vogue de patru săptămâni, cursurile de 5 zile de...: Curs de stil de modă, Curs de jurnalism de modă, Curs de afaceri în modă, Direcție creativă și Weekend-ul pentru adolescenți Vogue, precum și Perspective online de șase săptămâni. cursuri.

Acceptăm aplicații pe tot parcursul anului și așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit în familia Condé Nast.

A studia la Colegiul de Modă și Design Condé Nast este o experiență captivantă, captivantă și îmbogățitoare.


Cu acces la unele dintre cele mai remarcabile minți creative din domeniu, plus cursuri intensive, în stil vocațional și un orar încărcat – atât în clădirea noastră nouă, modernă, cât și mai departe, în galerii, studiouri și așa mai departe – studenții își vor găsi zilele la Colegiul Condé Nast este atât ocupat, cât și plin de satisfacții. Credem că prieteniile pe care studenții le fac între ei în timp ce învață cu noi sunt la fel de importante ca și oportunitățile de networking pe care le vor avea cu un număr enorm de profesioniști externi din industrie. Drept urmare, încurajăm o atitudine bogată, angajată și colegială din partea studenților noștri în timp ce sunt aici cu noi, permițându-le să creeze prietenii ferme pe care le vor duce mai departe în nenumăratele lor cariere și, fără îndoială, stelare pe tot globul.

184143_IMG_8087.jpg

Cariere


Colegiul Condé Nast plasează studenții noștri în poziția de a-și atinge cariera visată. Colegiul oferă legături și parteneriate excelente în industrie. Studenții nu numai că obțin o pregătire temeinică pentru viața de afaceri, dar au avut deja un angajament extins cu lumea profesională înainte de a părăsi colegiul. Experiența de muncă/stagiile la Condé Nast pot fi oferite unui grup select din cei mai talentați studenți. Colegiul nu poate angaja stagii de muncă la alte companii, dar va face introduceri și recomandări pentru studenții vedete. Consilierul de carieră al Colegiului este capabil să îndrume studenții cu privire la studii suplimentare, oportunități de angajare, stagii de practică, stagii și proiecte relevante pentru cerințele fiecărui student. Ei oferă un serviciu profesional conceput pentru a răspunde nevoilor individuale. Consilierul de carieră organizează, de asemenea, workshop-uri despre redactarea CV-urilor, prezentarea portofoliului, abilitățile de căutare a unui loc de muncă și tehnicile de interviu. Vă rugăm să rețineți că îndrumarea individuală în carieră este disponibilă numai pentru studenții de la cursurile noastre acreditate - toate programele de masterat, BA (Hons) Fashion Communication, programul Vogue Foundation, programele de diplomă și certificate.

Alăturați-vă nouă pentru evenimente de informare online

Vezi datele disponibile

Locații

  • London

    31 Bedford Square, London WC1B 3EE, WC1B 3EE, London

Întrebări