Keystone logo
Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Introducere

Înființat în 1936, Columbia College servește cu mândrie drept cel mai lung colegiu internațional non-profit din Canada. Mii de studenți canadieni și internaționali și-au finalizat calificările la Columbia College și le-au folosit ca o platformă pentru cariere universitare de succes.

De-a lungul anilor, Columbia College a fost în mod constant unul dintre primii trei furnizori de studenți internaționali la Universitatea din Columbia Britanică. Columbia College trimite, de asemenea, un număr mare de studenți la Universitatea Simon Fraser, cealaltă universitate importantă din Vancouver.

Columbia College este o organizație caritabilă independentă, care oferă cursuri de nivel universitar în primul și al doilea an, care pot duce la o diplomă asociată Columbia College și sunt complet transferabile către universitățile locale. Columbia College oferă, de asemenea, programe de liceu, inclusiv un program secundar certificat pentru Ministerul Educației din Columbia Britanică și un program de engleză în scopuri academice, care este acreditat de Languages Canada.

Locații

  • Vancouver

    438 Terminal Avenue Vancouver, BC Canada V6A 0C1, , Vancouver

    Întrebări