MANAGEMENTUL CULINAR
Chippewa Valley Technical College
Informatie cheie
Locația campusului
Online USA
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Industria serviciilor alimentare este unul dintre angajatorii de frunte ai zonei, iar CVTC răspunde la cererea pentru aceste cariere cu un nou grad asociat de Management culinar de doi ani. Carierele din industria culinară sunt provocatoare și variate, cu multe oportunități de avansare. Programul de management culinar al CVTC vă va pregăti pentru o carieră de bucătar de linie, sub bucătar, manager de restaurant, manager de servicii alimentare sau brutar.
Diploma asociată de management culinar îi va pregăti pe cursanți să implementeze abilități de teorie și management către standarde profesionale de pregătire și servire a alimentelor pe o piață mereu solicitantă. Elevii vor învăța tehnica culinară de bază și avansată, planificarea meniului, gestionarea băuturilor, operațiunile restaurantului, nutriția, achizițiile, controlul costurilor și supravegherea serviciului alimentar. Un stagiu necesar va permite practicarea acestor demonstrații de abilități într-un mediu de ospitalitate în afara campusului. Absolvenții au multe oportunități excepționale de angajare la nivel local sau oriunde le-ar putea duce cariera.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Canada
Diplomă în Hospitality
- Vancouver, Canada
Asociat de știință în managementul ospitalității și restaurantelor
- Los Angeles, Statele Unite ale Americii