Keystone logo
Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

Introducere

Charter College este o instituție privată, independentă, de învățământ superior, care subliniază o nouă direcție pentru educație. Charter College nu este un colegiu sau universitate de arte liberale. În schimb, Charter College ia cele mai bune elemente de la fiecare dintre aceste instituții de învățământ respectate pentru a crea o experiență unică și inovatoare care să răspundă nevoilor studenților noștri.

Oferim programe de formare profesională în domeniile în creștere a asistenței medicale, a afacerilor, a asistentului veterinar, a tehnologiei informației și a carierelor comerciale selectate. Oferim studenților noștri o educație axată pe carieră relevantă în spațiul de lucru de astăzi și integrată cu tehnologie, software și echipamente specifice industriei.

Datorită angajamentului nostru față de succesul studenților noștri, facem cercetări nesfârșite în ce tipuri de medii sunt cele mai bune pentru dezvoltarea generală a studenților și apoi le creăm. Oferim laboratoare și facilități actuale din industrie, instructori cu experiență și un program flexibil de curs.

Locații

 • Vancouver

  Southeast Mill Plain Boulevard,17200, 98683, Vancouver

  • Long Beach

   West Broadway,100, 90802, Long Beach

   • Pasco

    outlet dr,5278, 99301, Pasco

    • Los Angeles

     State University Drive,5151, 90032, Los Angeles

     • Sandy

      700 East,9485, 84070, Sandy

      Întrebări