Keystone logo
Central Johannesburg College

Central Johannesburg College

Central Johannesburg College

Introducere

Central Johannesburg TVET College (CJC) a fost înființat la 11 septembrie 2003, când regretatul ministru, prof. Kadar Asmal, a lansat peisajul pentru sectorul de educație și formare continuă (FET) de atunci în campusul nostru Alexandra. Numele FET a fost ulterior schimbat în Educație și Formare Tehnică și Profesională (ÎPT) de către actualul ministru, dr. Blade Nzimande.

Colegiul este unul dintre cele 50 de colegii publice de ÎPT din Africa de Sud care funcționează în cadrul Departamentului de Învățământ Superior și Instruire (DHET). Există opt colegii ÎPT în Gauteng.

Colegiul are opt campusuri, adică Ellis Park, Parktown, Alexandra, Riverlea, Langlaagte, Crown Mines, Smit Street și Trouville. Cele opt campusuri sunt răspândite pe o rază de aproximativ 10 km de biroul central din Parktown.

Biroul central are sediul în Parktown, lângă Școala Rodean. Oferă servicii de asistență centralizate, cum ar fi administrarea și dezvoltarea resurselor umane, finanțe, afaceri academice și servicii de asistență pentru studenți etc.

Colegiul oferă programe acreditate la nivel național, adică educație tehnică națională (NATED) și certificat național (profesional) NC (V). Aceste programe sunt asigurate de calitate de Umalusi, Consiliul pentru asigurarea calității în educație și formare generală și continuă, pentru a asigura un standard național.

Locații

  • Johannesburg

    Ubla Avenue,5, 2193, Johannesburg

    Întrebări