Keystone logo
Centennial College Diploma avansată în administrarea afacerilor (leadership și management)
Centennial College

Diploma avansată în administrarea afacerilor (leadership și management)

6 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.539 *

În campus

* pentru 2 semestre pentru studenții internaționali / taxele includ taxe suplimentare și asigurări de sănătate pentru primul an de studiu

Introducere

  • Codul programului: 2406
  • Școală: Școala de afaceri
  • Credențial: Diploma avansată a Colegiului Ontario
  • Tip de program: Program post-secundar
  • Durata programului: 3 ani / 6 semestre
  • Locație: Campusul Progress

Programul de administrare a afacerilor, leadership și management se concentrează pe ajutarea studenților să-și identifice și să-și dezvolte potențialul de leadership în practicile de management și leadership prin industrie și analize competitive și ajutând studenții să devină încrezători în luarea deciziilor; rezistent și adaptabil atunci când este necesară schimbarea și împreună cu capacitatea de a-și dezvolta responsabilitățile personale și sociale față de părțile interesate.

Elevii își vor spori capacitatea de a gestiona proiecte, de a găsi eficiențe, de a identifica cele mai bune angajări și de a-și valorifica cunoștințele financiare în decizii de afaceri inteligente, inovatoare și strategice. Prin învățare experiențială și sarcini practice care vor simula situații reale de afaceri, aceștia se vor concentra asupra creșterii lor ca lideri și decidenți. Profesorii cu experiență și cunoștințe îi vor ajuta pe studenți să își ajusteze expertiza în afaceri și noile abilități esențiale.

Beneficiile suplimentare vor include oportunități de program pentru învățarea experiențială prin cluburi și competiții, acorduri de articulare cu diverse universități și opțiuni flexibile de învățare, cum ar fi setările tradiționale de clasă, ofertele mixte și online.

Un comitet consultativ pentru programe, format dintr-o echipă de angajatori, oferă contribuții pentru a se asigura că programul este actualizat cu privire la tendințele afacerii, noile tehnologii și așteptările angajatorilor.

Acreditare

Institutul canadian de management

Institutul canadian de management a aprobat programul ca îndeplinind cerințele academice din cadrul Chartered Management Program (CMP) al Institutului, care poate fi utilizat pentru desemnările profesionale certificate în management (CIM) sau Chartered Manager (C.Mgr.). Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web al Institutului canadian de management sau să discutați cu consilierul dvs. de succes la The Business School.

Asociația canadiană de vânzări profesionale (CPSA)

Cursurile din cadrul programului de conducere și management al administrării afacerilor pot fi corelate cu cadrul de competență CPSA. În calitate de absolvent al programului, puteți depune o cerere la CPSA prin Programul studențesc pentru un certificat profesional de vânzări. Pentru mai multe informații despre certificarea CPSA, vă rugăm să vizitați site-ul web al Asociației de vânzări profesionale canadiene.

Certificare Microsoft Office Specialist (MOS)

Dacă finalizați cu succes cursurile COMP106 și / sau COMP126 la Progress Campus, veți avea ocazia să obțineți acreditarea MOS. Business School operează un centru de testare autorizat Certiport pentru studenți, absolvenți, angajați și membri ai comunității care pot alege să urmeze certificarea MOS. Pentru mai multe informații despre certificarea MOS, vă rugăm să contactați consilierul dvs. de succes sau să vizitați Centennial College , Certiport Authorized Test Center.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări