Keystone logo
© Michaela Ballek
UC Berkeley's College of Environmental Design Summer Programs

UC Berkeley's College of Environmental Design Summer Programs

UC Berkeley's College of Environmental Design Summer Programs

Introducere

Colegiul de Design de Mediu (CED) din UC Berkeley oferă programe de vară captivante în arhitectură, design durabil al orașului și arhitectură peisagistică. Explorați cum se potrivește designul în viitoarea dvs. carieră și educație la UC Berkeley, cea mai mare universitate publică pentru design de mediu, conform QS World University Rankings 2023. CED Summer Programs îți vor declanșa imaginația, îți vor întinde mintea și te vor pune pe calea spre atingerea obiectivelor tale. Alegeți dintre mai multe programe în persoană, fiecare cu o durată de cinci sau șase săptămâni, începând cu 1 iulie 2024. Nu este necesară experiența de proiectare!

 • Design și inovație pentru orașe durabile (DISC) pentru studenții actuali de toate mediile. Vă veți alătura altor studenți din întreaga lume pentru a aborda problemele legate de schimbările climatice, sănătatea urbană și echitatea socială prin proiectarea mediului construit. O abordare multidisciplinară vă oferă instrumentele și expertiza pentru a crea soluții inovatoare bazate pe design pentru cele mai presante probleme ale vremurilor noastre.
 • Trei cohorte diferite de Summer [In]stitute pentru tineri profesioniști cu o diplomă de licență și studenți care își termină diploma de licență.
  • [În]Arch: cufundați-vă în teoriile fundamentale, principiile filozofice și practicile tehnice ale designului arhitectural. Prin instruire în studio, recenzii ale facultății, lecturi și prelegeri, veți fi introdus în designul arhitectural, discursul și reprezentarea.
  • [În]Land: Învățați elementele fundamentale ale practicii arhitecturale peisagistice prin procesul de realizare și experimentare. Într-un mediu de studio colaborativ, te vei implica cu conceptele de ecologie, spațiu public și durabilitate la mai multe scări de design.
  • [În]City: dobândiți experiență practică și practică în planificarea durabilă a orașului și designul urban prin proiecte bazate pe situații reale din zona golfului San Francisco. Veți dezvolta recomandări, analize și propuneri aprofundate care abordează teme majore ale practicii de planificare, inclusiv locuințe, transport și justiție de mediu.

Despre CED

Colegiul de Design de Mediu (CED) se numără printre cele mai bune școli de design de mediu ale națiunii. Este unul dintre cele mai distinse laboratoare din lume pentru experimentare, cercetare și sinergie intelectuală. Prima școală care a combinat disciplinele de arhitectură, planificare și arhitectură peisagistică într-un singur colegiu, CED a condus drumul către o abordare integrată a analizei, înțelegerii și proiectării mediului nostru construit.

CED a fost, de asemenea, printre primii care au conceptualizat designul de mediu ca fiind inseparabil de contextele sale sociale, politico-economice și culturale. Facultatea și studenții săi au văzut întotdeauna designul de mediu ca o practică spațială exploratorie, menită să creeze forme de construcție, peisaj și planuri urbane care nu au fost încă imaginate. În același timp, CED a subliniat din punct de vedere istoric designul de mediu ca o practică profund etică, coprodusă prin angajamente dinamice cu diverse comunități, lucrători, întreprinderi și factori de decizie politică.

Studenții de astăzi au moștenit provocări globale fără precedent, care nu ar fi putut fi prevăzute când colegiul a fost fondat în 1959. Această moștenire va necesita moduri radical noi de a modela clădirile, locurile și peisajele care adăpostesc diversele noastre moduri de viață. Misiunea colegiului este de a produce profesioniști creativi și calificați pentru a ajuta la crearea unor medii construite și sunt; durabil din punct de vedere ecologic și rezistent, prosper și corect, sănătos și frumos - a căror logică, formă și materiale noi, ca profesori, nu putem încă evoca. Îndrumăm studenții către o înțelegere critică a orașelor din întreaga lume, arhitecturile și peisajele lor și numeroasele lor straturi de semnificație. Educăm studenții în arta de a proiecta locuri bine iubite, care atât ne hrănesc simțurile, cât și ne provoacă imaginația. Ajutăm studenții nu numai să dobândească expertiză tehnică, ci și să dezvolte moduri transcendente de a vedea și de a refigura mediul construit.

Un fir comun care leagă majoritatea programelor CED este experiența studioului de design, care implică o imersiune profundă în teorie, tehnologie și practică în timp real pentru diverși clienți interni și internaționali. În studio, începătorii designeri își iau zborul, devenind gânditori vizuali, observatori critici și oameni de știință ai sistemelor, lucrând adesea cu profesori și colegi de clasă din toate departamentele și programele colegiului. Această arena de învățare intensă, interactivă este semnul distinctiv al unei educații CED, oferind un mediu de învățare de neegalat situat la una dintre cele mai bune universități publice de cercetare ale națiunii.

Viziune

Al nostru este un colegiu de practici de transformare care modelează viitoruri rezistente și echitabile, cu o reputație de excelență în design, cercetare, educație și implicare în comunitate.

Viziunea noastră este să ne lansăm absolvenții să devină agenți ai schimbării pentru binele mediului, perturbând practicile care ne degradează mediul și accelerând Pathways și practicile către un viitor rezistent, sănătos și echitabil.

Reziliența și echitatea sunt provocările principale ale acestui secol. Știința arată că impactul asupra climei se înrăutățește – făcând planeta mai caldă, afectând bunăstarea și provocând instabilitate din cauza inundațiilor, secetei și incendiilor. Modul în care trăim contează. Avem nevoie urgent să reproiectăm structura fizică a regiunilor, orașelor și cartierelor noastre pentru a le face mai adaptabile la schimbările de mediu, abordând în același timp proactiv inechitățile și dislocările sociale.

Pentru a face acest lucru, trebuie să privim atât înapoi, cât și înainte. Practicile de proiectare și dezvoltare de la sfârșitul secolului al XX-lea au exacerbat provocările noastre actuale. Trebuie să evaluăm critic infrastructurile existente, planurile de utilizare a terenului și clădirile - acesta este palimpsestul în care intervenim pentru a-l redirecționa către un viitor mai bun.

Înțelegerea a ceea ce a funcționat și ce nu a funcționat ne permite să promovăm noi practici care ne construiesc capacitatea colectivă de adaptare, reînnoire și echitate.

Misiune

Misiunea noastră este de a promova cunoștințele și de a educa studenții în teoriile critice, practicile de proiectare și științele care abordează provocările de mediu ale acestui secol.

Ca parte a unei renumite universități publice de cercetare, într-o regiune plină de spirit antreprenorial și situată de-a lungul dinamicului Pacific Rim, CED este bine poziționat pentru a face misiunea noastră operabilă. Acest moment necesită o convergență largă - extinderea impactului nostru asupra binelui public prin predare interdisciplinară, cercetare, sensibilizare comunitară și parteneriate din industrie.

Programele noastre de licență se concentrează pe formarea mediului așa cum este situat într-un continuum de istorii, societăți, economii, materiale, sisteme și scări. Subliniem gândirea critică cu privire la performanțele ecologice, sociale și culturale ale spațiilor, peisajelor și sistemelor de infrastructură. Diversele focusuri intelectuale ale cercetării facultății noastre ne informează curriculumul și încurajează explorarea în domeniile și profesiile colegiului. Toate reflectă perspective globale, multi-scale, care lărgesc discursurile, în timp ce le întemeiază pe experiențele trăite.

Ne propunem să instruim și să dăm putere următoarei generații de designeri de mediu, care vor ajuta la construirea unui viitor mai bun pentru mediu, să le inspire și să-și conducă profesiile și să servească comunitățile noastre prin practică și servicii publice. Fiecare generație caută să-și pună amprenta, definind din nou excelența. Suntem aici pentru a avansa acest lucru.

Admitere

Încurajăm toți studenții eligibili să aplice, inclusiv minoritățile, studenții din prima generație (sau studenții de liceu care vor merge la colegiu) și studenții internaționali. Cerințele specifice sunt enumerate în tabelul de mai jos.

EMBARC DISC Institutul de vară
Nivel de educatie În creștere juniori (clasa a XI-a) și seniori (clasa a XII-a) Actuali studenți postbacalaureat*
GPA 3.0 sau mai mare 3.0 sau o versiune superioară este insistent recomandată 3.0 sau o versiune superioară este insistent recomandată

Expertiza subiectului Nu este necesară experiența în proiectare, ci dovezi de rigoare academică și curiozitate intelectuală
Abilități de limba engleză Studenți internaționali: Furnizați dovada cunoașterii limbii engleze (atât în ceea ce privește scorurile la examene, cât și calitatea declarației scrise în aplicația programului SlideRoom). Solicitanții internaționali care se califică pentru o scutire de competență în limba engleză nu sunt obligați să trimită scorurile testelor de limbă.

* Vom lua în considerare, de asemenea, studenții excepționali care își vor fi terminat primul an de facultate înainte de începerea programului

Cerinte pentru viza

Cum pot solicita o viză de student F-1?

Pentru a aplica pentru o viză de student F-1, începeți prin a vă localiza cel mai apropiat ambasada sau consulatul SUA. Vizitați USEmbassy.gov pentru a căuta locații de ambasade în țara dvs. de origine. Dacă faceți clic pe ambasada pe care doriți să o vizitați, veți fi direcționat către serviciile ambasadei respective.

Completați formularul DS-160 urmând instrucțiunile enumerate pe site-ul web. Răspundeți la toate întrebările enumerate pe formular cât mai bine posibil. Formularul DS-160 este utilizat pentru multe tipuri diferite de cereri de viză, așa că rețineți că unele dintre întrebări pot să nu fie relevante pentru dvs. și pentru scopurile dvs. de a veni în SUA

Cum mă pregătesc pentru interviul pentru viză?

Pentru a vă pregăti pentru un interviu de succes pentru viză, vă rugăm să vă asigurați că ați adunat toate documentele necesare. De asemenea, cel mai bine este să exersați cum veți răspunde la întrebările obișnuite ale interviului. Asigurați-vă că răspunsurile dumneavoastră sunt clare și concise, deoarece interviurile pentru viză pot fi foarte scurte. În timpul interviului, păstrați calmul și răspundeți deschis și sincer la toate întrebările ofițerului consular.

Ofițerii consulari efectuează controale de securitate pentru toți solicitanții de viză. Ei fac autorizații speciale de securitate pentru unii solicitanți, așa cum este cerut de lege. Studenții care studiază discipline științifice și tehnice sunt supuși unor verificări suplimentare de antecedente. Aceste autorizații pot dura câteva săptămâni sau mai mult. Asigurați-vă că vă faceți programarea pentru viză cu mult înainte de călătoria intenționată.

Dacă cererea dvs. de viză F-1 este respinsă, veți primi o notificare oficială prin poștă. Trimiteți-ne un e-mail imediat și atașați această notificare, astfel încât să vă putem sfătui cel mai bine cu privire la pașii următori.

Burse și finanțare

Împrumuturile federale și universitare sunt disponibile studenților prin intermediul Biroului de ajutor financiar, 201 Sproul Hall, Universitatea din California, Berkeley. Ajutorul financiar federal din SUA nu este disponibil pentru studenții care nu sunt cetățeni sau rezidenți permanenți ai Statelor Unite.

Burse la CED

În fiecare an, CED oferă un număr limitat de burse bazate pe merit și pe nevoi pentru studenții interni și internaționali. Studenții interesați să solicite asistență pentru bursă trebuie să completeze partea C a cererii. Bursele pot acoperi toate sau parțial taxele de înregistrare și/sau taxele de școlarizare suplimentare pentru diplome profesionale. CED face tot posibilul să aloce fondurile de bursă în mod echitabil, ținând cont atât de nevoile, cât și de meritele studenților. Unele burse sunt numai prin nominalizarea facultății.

Fiecare departament CED este capabil să ofere o sumă mică de ajutor financiar și burse studenților absolvenți care continuă, pe baza meritelor și a notelor. Departamentul de Arhitectură necesită un formular separat, Departamentul de Arhitectură: Cerere pentru bursă universitară și departamentală, care să fie completat și returnat până vineri din prima săptămână a semestrului de primăvară.

Universitatea acordă, de asemenea, prin concurs, un număr limitat de burse bazate pe merit și pe diversitate în fiecare an. Studenții internaționali sunt eligibili pentru majoritatea burselor UC; totuși, au cerințe speciale pentru obținerea vizelor și intrarea în SUA și trebuie să prezinte dovada finanțării pentru cel puțin un an. Biroul Internațional Berkeley oferă servicii complete de consiliere studenților internaționali cu privire la obținerea vizelor, ajutor financiar, locuințe etc.

Este benefic pentru solicitanți să caute sprijin financiar independent de sursele universitare. Studenții internaționali pot căuta burse din țările lor de origine sau prin agenții internaționale.

Locații

 • Berkeley

  UC Berkeley Berkeley, CA, 94720, Berkeley

  Întrebări