We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Introducere

Situat în centrul orașului Vancouver, Canadian College se află pe strada Alberni, alături de comercianți de modă înaltă, restaurante de top și hoteluri celebre. Campusul nostru include 28 de săli de clasă, eh! restaurant, birouri și o terasă însorită pe acoperiș. Avem, de asemenea, o reședință studențească în afara campusului, la câțiva pași.

Clădire

Sălile de clasă sunt situate la etajele 2, 3 și 4, cu birouri la etajul 4 și o grădină mare pe acoperiș la etajul 5.

Săli de clasă

Sălile noastre de clasă moderne, fiecare echipată cu internet de mare viteză, centrale electrice pentru dispozitivele elevilor și un ecran de înaltă definiție, sunt concepute pentru a facilita învățarea centrată pe elev.

eh! Restaurant

Cu mâncare grozavă și o atmosferă prietenoasă, Eh! este un loc perfect pentru a mânca, bea și socializa după oră. Eh! oferă planuri de masă reduse pentru studenți și găzduiește, de asemenea, un club de conversație gratuit în fiecare săptămână.

Birouri

La etajul al patrulea, în biroul nostru mare cu concept deschis, personalul nostru primitor este disponibil să vă ajute în timpul șederii dumneavoastră.

Terasă pe acoperiș

Terasa de pe acoperiș este un spațiu minunat în aer liber unde studenții pot lua prânzul și pot participa la mai multe activități, cum ar fi grătare de vară, ping-pong, yoga și lecții de dans.

Reşedinţa de studenţi

Situată în centrul orașului Vancouver, reședința studențească este la câteva străzi de parcul Stanley, aproape de multe restaurante și baruri la prețuri accesibile și la o scurtă plimbare până la Canadian College .

Locații

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Întrebări