Keystone logo
Canadian Institute of Management - MBA

Canadian Institute of Management - MBA

Canadian Institute of Management - MBA

Introducere

Fondată în 1942, CIM | Chartered Managers Canada este cea mai importantă asociație profesională în sprijinul Chartered Managers din Canada prin certificare, acreditare și dezvoltare profesională. În calitate de voce a managerilor autorizați din Canada, oferim leadership în problemele care afectează profesia de manager din Canada, sporind gradul de conștientizare a managementului ca profesie.

În calitate de organizație non-profit, CIM funcționează printr-un sediu central și 14 capitole în toată Canada și a oferit dezvoltarea managementului și certificarea a peste 80.000 de manageri de la înființare.

Denumiri profesionale

Desemnarea certificat în management (CIM) este obținută prin completarea unui certificat, diplomă sau diplomă în management, sau programul de 8 cursuri Chartered Management Program (CMP) sau echivalent și evaluarea aptitudinii de management (MAE).

Desemnarea Chartered Manager (C.Mgr.) Este pentru cei cu o diplomă de licență sau absolvent în management, suplimentată cu 48 de luni de experiență de management la nivel profesional și o evaluare a aptitudinii de management (MAE). Pentru deținătorii de diplome universitare sau postuniversitare non-management, C.Mgr. poate fi obținut prin finalizarea Programului de gestionare chartered cu 8 cursuri (CMP) sau echivalent.

Deținătorii acestor desemnări prestigioase susțin dezvoltarea continuă a profesiei de conducător prin abonarea la Dezvoltarea Profesională Continuă (CPD) și respectarea Codului de Etică al Institutului.

Locații

  • Barrie

    311 – 80 Bradford Street, , Barrie

    Întrebări