Keystone logo
Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Introducere

Colegiul Județean Camden este unul dintre cele mai mari și mai cuprinzătoare colegii comunitare din New Jersey și regiunea înconjurătoare. Este o resursă vitală pentru educația de transfer, formarea forței de muncă și evenimente culturale și a fost licențiată de statul New Jersey din 1965. Misiunea Colegiului a fost lansată atunci când ceea ce fusese Seminarul Mamei Mântuitorului a fost achiziționat la începutul anului 1967. toamna, prima clasă a studenților Camden County College a început să ia cursuri pe campusul Blackwood, iar prima clasă de absolvire a fost 1969.

Astăzi, cele două campusuri ale Colegiului din Blackwood și Camden, împreună cu locații suplimentare din Cherry Hill și alte site-uri de instruire, împărtășesc misiunea comună de a oferi studii superioare accesibile, accesibile și de ocupație. Prezența Colegiului în orașul Camden a început în 1969 și a primit statutul de campus complet în 1991. Astăzi, Camden City Campus ajută la sprijinirea dezvoltării economice a orașului Camden și a județului Camden prin studii de diplomă asociată și instruire în forța de muncă.

În 2011, CCC și-a asumat administrarea Centrului Regional de Instruire în Situații de Urgență (RETC) din Camden, la Lakeland, care găzduiește Academia Județeană de Pompieri Camden și Academia Județeană de Poliție Camden. În același an, toată pregătirea pentru adulți oferită la Institutul Tehnic din Județul Camden din Sicklerville a intrat sub supravegherea Colegiului. Locația Cherry Hill a Colegiului Județean Camden s-a deschis în anul 2000 ca urmare a unui parteneriat public / privat unic între Colegiu, Municipiul Cherry Hill și Fundația de Caritate William G. Rohrer.

Colegiul se străduiește să furnizeze în mod activ o educație postsecundară de calitate care să conducă la angajare profitabilă pentru locuitorii din județul Camden și comunitatea din jur. Studii recente ale datelor Departamentului Educației din SUA au arătat că CCC se situează printre primele 50 de colegii din țară pentru finalizarea gradului asociat în învățământ și printre primele 100 în gradele asociate completate de studenții afro-americani. Colegiul se înscrie peste 17.000 de studenți de credit anual în peste 100 de grade și programe de certificat și este recunoscut la nivel național ca lider în programele de tehnologie avansată. Colegiul este, de asemenea, o resursă vitală pentru educația de transfer, formare personalizată pentru afaceri și industrie și arte culturale bazate pe comunitate.

Colegiul menține cea mai mică scolaritate din stat prin administrare fiscală și parteneriate antreprenoriale. Ghidate de o planificare strategică puternică, administrația, facultatea și personalul se străduiesc să ofere programe și servicii care să asigure succesul studenților.

Locații

  • Camden

    North Broadway,200, 08102, Camden

    Programe

      Întrebări