Keystone logo
© Eva Dang
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

Introducere

Bine ați venit la una dintre cele mai bune colegii din Marea Britanie

Bine ați venit la bursuc, un colegiu de înaltă performanță stabilit într-un prietenos Campus de 27 de acri în frumosul Parcul Național New Forest.

Recunoscute la nivel național pentru excelență și inovație în educația viitoare, Brockenhurst este o Beacon College, atragandu-se in jur de 3000 de studenti din al 6-lea format din intreaga regiune in fiecare an, impreuna cu un mix de studenti internationali din intreaga lume.

Anul trecut, 57% dintre studenții noștri străini au avansat la universitățile de elită Russell Group și în 2015 trei dintre studenții noștri internaționali au câștigat locuri la Cambridge. Mai mult, 85% dintre studenții noștri străini au progresat în topul celor 50 de universități din Marea Britanie.

Salutăm studenții din întreaga lume să studieze cu noi, cu peste 30 de naționalități reprezentate în aproape 130 de studenți internaționali.

Colegiul Brockenhurst menține o reputație excelentă la nivel academic și se angajează să ofere educație de cea mai bună calitate pentru toți. Credem că cheia succesului nostru este pasiunea noastră pentru învățare și angajamentul nostru față de fiecare student individual, indiferent de ce au ales să studieze cu noi și în orice etapă în care trăiesc în viață. Prevederea noastră este asigurată într-un mediu prietenos, incluziv și stimulativ în care toți sunt încurajați și capabili să-și îndeplinească potențialul și să-și realizeze ambițiile.

Suntem prima alegere a șasea formă pentru mai mult de 3.000 de persoane care părăsesc școala din întreaga regiune; succesul lor este evidențiat pe măsură ce progresează spre învățământul superior și o serie de cariere, la nivel local, național și internațional. Rezultatele noastre înalte și avansarea constantă a studenților noștri la universități de top reprezintă mărturie pentru excelența noastră academică.

Locații

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Întrebări