Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

Introducere

Brighton College este un colegiu de formare profesională situat în regiunea continentală inferioară a Columbia Britanică, lângă Vancouver. Campusul nostru principal este situat convenabil în centrul orașului Burnaby.

Oferim educație și sprijin de înaltă calitate într-un mediu de învățare serios pentru studenții cu o varietate de medii și abilități, pentru a-și îmbunătăți viața pentru un viitor mai luminos.

Colegiul este construit pe convingerea că o educație tehnică și practică cu pregătire practică este o bază solidă pentru a pregăti și ghida studenții să intre în cariera dorită imediat după absolvire.

Formare profesională și asistență în carieră

Înființat în 2000, Brighton College a crescut de atunci pentru a oferi peste 30 de programe, de la tehnologii de construcții și inginerie la tehnologia informației, precum și o gamă completă de cursuri legate de afaceri, inclusiv asistent de birou, comerț internațional, contabilitate și managementul afacerilor. Multe dintre programele noastre sunt dezvoltate cu acreditări și parteneriate din certificări recunoscute în industrie.

Serviciile noastre pentru studenți și serviciile de dezvoltare a carierei oferă consiliere academică, asistență academică și dezvoltare a carierei pentru a asigura succesul studenților și dezvoltarea profesională.

Locații

  • Burnaby

    4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

    Întrebări