Keystone logo
© Booth University College
Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Booth University College - Winnipeg

Introducere

Colegiul Universitar Booth

Situat în Winnipeg, Manitoba, Canada, Colegiul Universitar Booth este o instituție creștină care își are rădăcinile în istoria de 156 de ani a Armatei Salvării în satisfacerea nevoilor celor mai vulnerabili din societate. Profund angajați în justiția socială, îmbinăm credința creștină și erudiția riguroasă cu pasiunea pentru slujire. Abordarea noastră asupra învățării este ancorată în excelența academică și se bazează pe o viziune a speranței, justiției sociale și milei pentru toți.

În lumea în schimbare de astăzi, studenții ar trebui să fie competenți în literatură, filozofie, istorie, religie, arte plastice și științe sociale și fizice. Cu această bază pusă la punct, studenții noștri sunt pregătiți să urmărească cunoștințe în domeniul de expertiză ales. Indiferent dacă acest domeniu este științe umaniste, științe sociale sau o diplomă profesională, expunerea la o gamă largă de cunoștințe umane îi face pe absolvenții noștri oameni și cetățeni mai buni. Integrarea acestor cunoștințe într-o viziune creștină asupra lumii îi pregătește pe studenții noștri să-i exploreze limitele cu curaj și angajament. Cu îndrumarea unor profesori și instructori dedicați, ne așteptăm ca studenții noștri să abordeze cele mai dificile și complexe probleme ale zilelor noastre cu speranță și încredere.

Angajamentul nostru – Educație pentru o lume mai bună

Angajamentul Colegiului Universitar Booth este de a oferi educație pentru o lume mai bună. Educăm studenții să înțeleagă complexitățile lumii noastre, dezvoltând cunoștințele și abilitățile necesare pentru a contribui activ la societate și pentru a ști cum credința creștină îi obligă să aducă speranță, dreptate socială și milă în lume. Mergem dincolo de pregătirea studenților pentru o carieră. Îi pregătim și îi inspirăm să iasă și să aibă un impact pozitiv în comunitățile lor și în lumea din jurul lor.

Ca colegiu universitar creștin, misiunea noastră este modelată de realismul biblic care recunoaște că lumea, deși creată de Dumnezeu și înzestrată cu bunătatea și frumusețea Sa, este profund tulburată. Alături de bogăția acestei lumi și demnitatea vieții umane, recunoaștem că trăim într-o lume care nu a ajuns la gloria în care a fost creată.

Ne dorim ca studenții noștri să vadă frumusețea lumii, dar și să fie informați despre provocările vieții împreună pe această planetă. Aceste provocări ale unui mediu aflat în dificultate profundă, prezentate de societățile și sistemele sociale care sunt vorace în apetitul lor pentru „mulțumire și mulțime” și provocările nedreptății care izvorăsc din interesul propriu sunt răspândite.

Ca instituție de învățământ creștină, explorăm lumea așa cum este, cu amestecul ei de splendoare și violență, disperare și speranță, nedreptate și dorință de a face mai bine. O mare parte din munca noastră împreună este un efort de a ne extinde înțelegerea dincolo de ceea ce am gândit, știut sau crezut întotdeauna.

Dar, ca colegiu universitar creștin, este imperativ să facem mai mult decât să înțelegem lumea așa cum este. De asemenea, trebuie să privim dincolo de ceea ce există în prezent, dincolo de constrângerile momentului și să ne imaginăm o lume mai bună. Trebuie să ne pregătim studenții nu numai să identifice și să înțeleagă provocările prezentului, ci și să imagineze soluții pentru viitor; nu numai pentru a explica de ce lumea este așa cum este, ci și pentru a lucra pentru a o face mai bună; nu numai pentru a mângâia pe cei care suferă, ci și pentru a le vindeca rănile.

Educația pentru o lume mai bună este angajamentul nostru și este esențială pentru misiunea Booth University College din acest motiv. Scopul nostru este să educăm elevii noștri astfel încât să poată trăi vieți care sunt informate de disciplina minții lor și transformate de credința creștină. Vrem să ne pregătim studenții să fie atât dispuși, cât și capabili să muncească din greu pentru a aduce această lume mai bună aproape.

Declarația de misiune

Colegiul Universitar William și Catherine Booth, un colegiu universitar creștin înrădăcinat în tradiția teologică wesleyană a Armatei Salvării, reunește credința creștină, o erudiție riguroasă și o pasiune pentru slujire. Colegiul universitar îi educă pe studenți să înțeleagă complexitățile lumii noastre, să dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a contribui activ la societate și pentru a ști cum credința creștină îi obligă să aducă speranță, dreptate socială și milă în lumea noastră.

Viziunea 2020: Planul strategic UC Drumul către stand

Intenționăm să transformăm declarația noastră de misiune mai mult decât simple cuvinte și într-o realitate. Pentru a realiza acest lucru, Booth University College a identificat șase inițiative strategice. Detaliat în planul nostru strategic, pe care îl va urmări în următorii ani.

Inițiative strategice

 • Creșterea profilului universitar
  • După ce a trecut într-un colegiu universitar, Booth UC va continua să se dezvolte ca o universitate mică prin implementarea de noi programe, creșterea facultății, îmbunătățirea serviciilor și creșterea reputației sale ca universitate creștină de alegere, cu o cultură vibrantă a învățării. Cheia acestei dezvoltări va fi urmărirea apartenenței la Asociația Universităților și Colegiilor din Canada (AUCC), un organism de acreditare adecvat și o schimbare finală a numelui „Booth University”.
 • Îmbunătățirea experienței studenților
 • Booth UC va pune accent pe viața studențească holistică prin integrarea programelor curriculare și co-curriculare pentru a oferi studenților experiențe vibrante și transformatoare. Vom lucra în mod intenționat pentru a dezvolta absolvenți care duc vieți echilibrate, inovatoare.
 • Înființarea unei școli pentru studii continue
 • Prin dezvoltarea unei Școli pentru Studii Continue și a altor inițiative, Booth UC va apărea ca centru pentru dezvoltarea conducerii Armatei Salvării, formarea și educarea ofițerilor (post-CFOT), personalului angajat și membrii laici. Vom continua să creăm oportunități care să ofere studii continue oamenilor și organizațiilor din afara Armatei Salvării.
 • Încorporarea și susținerea credinței creștine, serviciului, speranței, dreptății și milei
 • Ca colegiu universitar creștin, Booth UC va concentra energia și resursele pe educarea studenților în credința creștină și cu scopul de a sluji, aducând speranță, dreptate și milă într-o lume caracterizată de disperare, nedreptate și răzbunare.
 • Creșterea numărului de înscrieri
 • Booth UC va dezvolta o strategie cuprinzătoare și pe termen lung de gestionare a înscrierilor, care pune accent pe recrutarea și reținerea studenților, conducând în cele din urmă la creșterea continuă a numărului de înscrieri de peste 500 de studenți până în 2020.
 • Consolidarea resurselor pentru a ne îndeplini misiunea
 • Booth UC va menține o abordare proactivă pentru dezvoltarea și implicarea personalului și a profesorilor excelente prin cultivarea relațiilor puternice cu donatorii și dezvoltarea facilităților pentru a servi o populație de studenți în creștere.

Viziunea 2020: Drumul către Universitatea Booth

Sir Isaac Newton a spus odată: „Dacă am văzut mai departe, este stând pe umerii giganților”.

Proiectarea unei viziuni pentru Booth University College necesită să privim dincolo de ceea ce este chiar în fața noastră pentru a ne imagina ce ar putea fi. Trebuie să ne luăm timp pentru a trece peste vârtejul operațiunilor de zi cu zi pentru a gândi mai larg și mai profund la ceea ce face Dumnezeu la și prin intermediul Colegiului Universitar Booth. Trebuie să obținem claritate despre unde mergem. Trebuie să avem un obiectiv în fața noastră.

Pentru a realiza acest lucru, am stat pe umerii giganților care au trecut înaintea noastră, cei care au pus bazele Colegiului Universitar Booth. Am stat pe umerii facultății, personalului, studenților, absolvenților și donatorilor – din trecut și din prezent – care au dat atât de mult lui Booth UC.

Acum, după ce am făcut asta, suntem capabili să vedem mai clar unde ne conduce Dumnezeu în continuare. Ne imaginăm Booth UC ca fiind o universitate creștină care se bazează profund în tradiția teologică wesleyană a Armatei Salvării. Ne imaginăm Booth UC ca o instituție în care erudiția, credința creștină și serviciul sunt unite. Visăm la Booth UC ca fiind unul dintre mijloacele prin care Dumnezeu ne aduce într-o lume mai bună.

Suntem încântați să îl împărtășim cu voi și să stabilim cursul care ne va duce acolo. Nu putem face din această viziune o realitate prin propriile noastre forțe. Deja experimentăm binecuvântarea lui Dumnezeu asupra eforturilor noastre și avem nevoie de sprijinul tău pentru a ne ajuta să mergem mai departe.

Statistică

  Admitere

  Aplicarea la Booth University College

  Nu există nicio taxă de înscriere pentru studenții canadieni și americani, așa că de ce să așteptați? Aplicați online în acești pași simpli.

  • Decideți asupra unui program
  • Examinați cerințele de admitere
  • Explorați bursele și premiile noastre pentru a vedea pentru ce sunteți eligibil
  • Completează-ți cererea online. Asigurați-vă că încărcați toate documentele justificative necesare
  • Asigurați-vă că transcrierile dumneavoastră oficiale să fie trimise la Biroul de Admitere

  Burse și finanțare

  Termen limită de aplicare
  Scholarships at Booth UCApril 30, 2023

  Locații

  • Winnipeg

   Webb Place,447, R3B 2P2, Winnipeg

   Întrebări