Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Istoria științei, tehnologiei și medicinei (minor)
Binghamton University, State University of New York

Istoria științei, tehnologiei și medicinei (minor)

Binghamton, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

În campus

* pentru rezidenții statului New York | pentru rezidenții din afara statului și rezidenții internaționali - 26.160 USD

Introducere

Minorul la Istoria Științei, Tehnologiei și Medicii completează studiile studenților care se specializează în alte domenii cu un program coerent, tematic de Istorie. Minorul prezintă studenților istoria științei, tehnologiei și medicinei într-o varietate de perioade de timp, regiuni geografice și sisteme religioase și culturale.

Întemeiază evoluțiile din știință, tehnologie și medicină într-un context istoric specific și încurajează studenții să ia în considerare aceste evoluții în relație cu tendințele politice, sociale, culturale și intelectuale mai largi. Acesta urmărește să expună studenții la metodologia istorică și întrebările istorice, îmbunătățindu-și și aprofundând înțelegerea dezvoltării domeniilor conexe din științele vieții și ale naturii, inginerie, medicină, asistență medicală și studii de mediu.

Fiecare student care finalizează minorul în Istoria științei, tehnologiei și medicinei dezvoltă un program pentru a satisface cerințele minore, în consultare cu consilierii departamentului.

Stagii, oportunitati de cercetare si multe altele

Toți specialiștii și minorii de istorie iau un seminar senior în care un profesor de istorie îi sfătuiește în timp ce își desfășoară cercetările istorice. Specialiștii în istorie pot, de asemenea, să urmeze studii independente în domeniul de cercetare de interes pentru ei, în consultare cu un membru al facultății. Toți studenții sunt bineveniți să trimită lucrările lor de istorie la Binghamton Journal of History, editat de studenți, pentru publicare. Studenții ar trebui, de asemenea, să urmărească oportunitățile de a se înscrie la un program de studii în străinătate condus de facultate în locații precum Grecia, Turcia sau Franța. Multe cursuri de istorie oferă, de asemenea, spațiu pentru cercetarea studenților sau învățare-serviciu implicată în comunitate, învățare-serviciu, învățare-serviciu, despre perioadele istorice, activități de învățare-serviciu angajate în comunitate și învățare-serviciu. Studenții se pot înscrie, de asemenea, pentru un stagiu care le permite să câștige credit Harpur pentru experiență de teren la un muzeu local sau o bibliotecă de cercetare. Pentru ajutor suplimentar în găsirea oportunităților de stagiu, învățare prin serviciu și studii în străinătate în istorie, vizitați Centrul Fleishman pentru Carieră și Dezvoltare Profesională, Centrul pentru Implicare Civică și Oficiul pentru Educație Internațională și Inițiative Globale.

Departamentul este, de asemenea, membru al Phi Alpha Theta, o societate profesională al cărei scop este promovarea studiului istoriei. Ținem o ceremonie pentru a introduce noi membri și a sărbători câștigătorii premiilor studenților în fiecare primăvară.

Accelerată/4+1 grade

Ați putea fi, de asemenea, interesat de programele noastre accelerate/4+1, care permit studenților să își finalizeze diploma de licență și un master în doar 5 ani!

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări