Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Antropologie lingvistică (minor)
Binghamton University, State University of New York

Antropologie lingvistică (minor)

Binghamton, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

În campus

* pentru rezidenții statului New York | pentru rezidenții din afara statului și rezidenții internaționali - 26.160 USD

Introducere

Antropologia lingvistică minoră prezintă studenților o gamă largă de teorii și întrebări în studiul limbii și culturii și modul în care acestea se influențează reciproc. O astfel de pregătire este relevantă pentru studenți într-o varietate de domenii, inclusiv studii de zonă (studii asiatice și asiatice-americane, studii africane, studii de zonă din America Latină și Caraibe, studii iudaice), lingvistică, economie, geografie, istorie, istoria artei, științe politice, psihologie, sociologie, studii despre femei și limbi romantice.

Stagii, oportunitati de cercetare si multe altele

Departamentul oferă cursuri despre metode de cercetare pe teren și în laborator, care oferă studenților experiență practică în modul de a efectua cercetări antropologice. În special, departamentul tocmai a dezvoltat un flux Freshman Research Immersion (FRI) în antropologia moleculară și biomedicală, un program de cercetare pentru boboci cu rezultate înalte, care oferă experiență practică de cercetare într-un cadru de laborator. Departamentul oferă, de asemenea, o școală de arheologie de șase săptămâni în statul New York în fiecare vară, iar oportunități suplimentare de lucru pe teren sunt disponibile în America de Nord și de Sud și Europa. Studenții sunt, de asemenea, încurajați să participe la programe de studiu în străinătate, precum și la ateliere de lucru privind abilitățile de cercetare, iar stagiile pot fi aranjate pentru credit de antropologie. Organizația de antropologie de licență este un grup de studenți din campus care sponsorizează excursii la muzee, organizează seminarii de carieră și organizează evenimente sociale și forumuri academice pentru a examina problemele din antropologie.

Accelerată/4+1 grade

Ați putea fi, de asemenea, interesat de programele noastre accelerate/4+1, care permit studenților să își finalizeze diploma de licență și un master în doar 5 ani!

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări