Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introducere

Universitatea Binghamton, Universitatea de Stat din New York (SUNY), este universitatea publică nr. 1 din New York și a fost numită recent printre "New Ivies" de către Forbes. Suntem o universitate de dimensiuni medii, cu 18.000 de studenți de licență și absolvenți, inclusiv peste 1.500 de studenți internaționali din peste 100 de țări. Binghamton oferă o educație de nivel superior în șase școli și peste 130 de programe academice, cu mai multe programe de onoruri exclusive și oportunități de cercetare de clasă mondială pentru studenții din fiecare specializare.

În campus, există întotdeauna ceva de făcut, cu 21 de echipe din Divizia I NCAA și 450+ cluburi și organizații conduse de studenți. Universitatea din Binghamton este așezată pe dealuri pitorești, la doar câteva minute de un centru vibrant, unde studenții pot explora artele, restaurantele locale și sporturile profesioniste. Ne aflăm la doar câteva ore de centre urbane majore, cum ar fi New York, Boston și Toronto, iar centrul nostru de carieră premiat conectează studenții la oportunități din întreaga țară și din întreaga lume.

Binghamton oferă nenumărate resurse pentru a sprijini elevii să învețe și să exceleze atât în clasă, cât și în afara acesteia. Combinată cu un preț accesibil, Universitatea Binghamton câștigă în mod constant un clasament cu cea mai bună valoare în rândul universităților din SUA.

Locații

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Întrebări