Keystone logo
BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

Introducere

Beverly Hills Design Institute și-a stabilit misiunea de a servi angajatorii și comunitățile lor, pregătind o populație de studenți diversificată și calificată pentru a deveni profesioniști responsabili, dedicați învățării pe tot parcursul vieții și echipați cu o bază academică fermă și competențe specifice carierei.

Beverly Hills Design Institute oferă programe inovatoare, provocatoare și flexibile de educație la modă pentru a îmbogăți comunitatea prin creații care ridică nivelul de originalitate, estetică, calitate, inteligență și sofisticare.

Pentru a atinge acest obiectiv, Beverly Hills Design Institute urmărește, transmite și promovează esența, principiile și conceptul Haute Couture tradus prin cercetarea Frumuseții, Armoniei, Eleganței, Perfecțiunii și Unicității.

Piața devine din ce în ce mai diversificată, specifică, personalizată și încurajează micro-piețele care vizează clienții individuali cu o nevoie crescândă de produse care să se potrivească mai bine cu personalitatea lor unică.

Beverly Hills Design Institute răspunde acestei cereri pregătind indivizi cu talente excepționale pentru a deveni experți extrem de specializați și profesioniști întreprinzători de-a lungul vieții, capabili de gândire critică, rezolvare de probleme, analize de piață și perspicacitate în afaceri pentru a servi nu numai companiilor, la orice nivel al industriei lor, dar și pentru a-și crea propriul brand și a dezvolta piața de nișă care se potrivește perfect creativității lor unice.

Institutul de Design Beverly Hills sprijină profesioniștii cu programe practice, centrate pe studenți și tehnici de predare inovatoare, concentrându-se pe rezultatele învățării studenților care dezvoltă încredere, un sentiment de apartenență și un scop.

Drept urmare, Beverly Hills Design Institute constituie o familie de artiști, designeri, creatori și lideri care se împuternicesc reciproc și sunt dedicați aducerii calității, valorilor și prosperității comunității.

Locații

  • Beverly Hills

    Wilshire Boulevard,8484, 90211, Beverly Hills

    Programe

    Întrebări