Keystone logo
© BIMM University
Bayswater College

Bayswater College

Bayswater College

Introducere

O aventură prin educație

Bine ați venit la Bayswater College , fondat în 1973. Oferim experiențe de angajare prin educație în toate etapele vieții. Indiferent dacă sunteți la școală sau la universitate, căutați un loc de muncă, profesionist sau pensionar, cursurile noastre vă vor ajuta să vă dezvoltați cariera și să vă îmbunătățiți viața.

Prin aventură, educație și calificări oficiale, Bayswater College oferă cetățenilor globali experiențe de peste 45 de ani.

Mesaj din partea fondatorilor:

Am stabilit Bayswater Education pentru că știm că educația și călătoriile sunt cele mai mari aventuri ale vieții. Misiunea noastră de a inspira și de a educa începe în frumoasele noastre săli de clasă moderne și se extinde la comunități și culturi din întreaga lume.

Oferim o platformă pentru învățarea eficientă prin călătorii, cazare, cursuri și programe de activități și oferim îndrumări structurate pe parcursul călătoriei. De asemenea, dorim să ne extindem misiunea dincolo de frontierele noastre, așa că, atunci când vă înscrieți cu noi, oferim aceeași educație unei persoane defavorizate.

James Herbertson și Stephan Roussounis

Cronologie:

2017

 • Educație Bayswater

2018

 • Achiziționarea LSC Stanton, un colegiu din centrul Londrei, format din două școli cu sediul în Londra în 2015. Stanton School of English a fost înființată în 1973, iar Centrul de Studii Londra (LSC) a fost înființat în 1975.

2019

 • Lansarea Bayswater College Londra

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College este

Pentru cetățenii globali

 • Privim dincolo de frontierele noastre; noi îmbrățișăm culturi noi și suntem mai bogați pentru asta. Oferim acces la educație din inima Londrei în restul lumii. Sunteți bineveniți.

Pentru îndrumări

 • Ne ocupăm de lucrurile mici la fiecare pas al călătoriei voastre. De la înscriere până la absolvire, vrem să știți că există întotdeauna cineva care să vă ajute.

Pentru studenti

 • Tot ceea ce facem este orientat spre succesul și siguranța studenților. Știm că încrederea este un instrument esențial în procesul de învățare și că sunt aici pentru a încuraja această încredere. Accentul nostru este pus pe binele pe care îl faci.

Pentru distracție serios

 • Experiența dvs. generală este importantă pentru noi și știm că distracția este o mare parte a aventurii. Scopul nostru este să vă prezentăm oamenilor care se simt minți, astfel încât prieteniile dvs. să fie moștenirea noastră.

Afaceri pentru bine

 • Oferim abilitățile de a schimba viața oamenilor. Pentru fiecare student pe care îl preda, vom învăța un altul din mediul dezavantajat. Oferim cursuri dincolo de frontierele noastre și ne extindem angajamentul față de educație în regiunile unde acestea sunt cel mai necesare.

La o privire

 • 15 Săli de clasă
 • 4 saloane pentru elevi
 • 65 "televizoare interactive
 • 5 minute de la Hyde Park

Cursuri

Bayswater College oferă o varietate de cursuri care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare sau să dezvoltați expertiza specializată necesară pentru cariera dvs. Profesorii noștri sunt pasionați de ceea ce fac, îngrijesc de progresul dvs. și vă asigură că vă îndepliniți obiectivele.

Echipa noastră de asistență este aici pentru a vă asigura că viața dvs. în afara sălii de clasă merge cât mai bine posibil.

Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă sfătui, fericirea dvs. este o măsură a succesului nostru.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Educație pentru bine

Știm că prin educație putem oferi oportunități celor care au nevoie cel mai mult de ele. De aceea suntem angajați într-un model de afaceri care pune oamenii înainte de profit.

Educația oferă oamenilor o cheie pentru lume. Misiunea noastră este să deschidem ușile pentru toți și să inspirăm o generație de exploratori.

Ce facem:

Pentru fiecare student pe care îl preda, vom învăța un altul din mediul dezavantajat. Pe bază unu-la-unu. Noi donăm timp, expertiză și fonduri pentru sprijinirea copiilor și a organizațiilor de caritate din țările de origine ale studenților noștri.

Noi folosim vocea noastră pentru a participa activ la cauze aliniate la valorile noastre. Programele noastre de evenimente includ vorbitori de la organizații internaționale de caritate, activități de strângere de fonduri și implicare în evenimente precum Ziua internațională a femeii sau Săptămâna refugiaților.

Nu suntem o instituție pasivă și ne încurajăm pe studenții noștri să se implice atât ca o modalitate de a promova binele și de a se îmbogăți în limbaj.

De ce facem asta:

Posibilitatea de a învăța nu trebuie să se limiteze la cei care o pot permite. Călătorind peste tot în lume pentru a studia limba engleză ca o limbă străină este o experiență unică și imersivă care întărește încrederea și oferă perspective mai bune de muncă. Cu toate acestea, aceste opțiuni nu sunt disponibile pentru toată lumea. Misiunea noastră este de a oferi tinerilor și persoanelor dezavantajate o șansă de a învăța abilități esențiale care să le îmbogățească viața, indiferent de poziția lor economică. Vrem să inspirăm următoarea generație de exploratori, oriunde s-ar afla.

Cum facem:

Suntem parteneri cu organizații care împărtășesc și sprijină misiunea noastră de a oferi educație acolo unde este cel mai necesar. Aducem fonduri care altfel ar constitui profit.

Pentru fiecare săptămână un student se studiază cu noi, vom dona o săptămână pentru caritate din țara sau regiunea lor. Folosim organizațiile de caritate locale existente și dăm fie un profesor, fie o finanțare echivalentă pentru cursuri.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Locații

 • London

  Bayswater College, 167 Queensway, W2 4SB, London

  • Liverpool

   Liverpool, Regatul Unit

   • Brighton and Hove

    Brighton and Hove, Regatul Unit

    • Bournemouth

     Bournemouth, Regatul Unit

     • Paris

      Paris, Franţa

      • Vancouver

       Vancouver, Canada

       • Calgary

        Calgary, Canada

        • Cape Town

         Cape Town, Africa de Sud

         • Toronto

          Toronto, Canada

          • Nicosia

           Nicosia, Cipru

           • Limassol

            Limassol, Cipru

            Întrebări