Keystone logo
Bangkok Thai Cooking Academy

Bangkok Thai Cooking Academy

Bangkok Thai Cooking Academy

Introducere

Școala de instruire culinară thailandeză

Vize studențești și stagii de hotel disponibile

Profesional - Autentic - Intensiv - All Inclusive

Instruire pentru bucătari de iahturi, start-upuri noi de restaurante și pentru cei care doresc să învețe cum să gătească thailandezul ca un thailandez.

Suntem în Bangkok, capitala gătitului culinar thailandez și casa preparatelor thailandeze de renume mondial. Cine ar ști gătitul thailandez mai bine decât noi și unde altundeva ai merge pentru a învăța în mod corespunzător gătitul thailandez? Gătitul nostru thailandez nu este fuzionat sau preparat cu ingrediente substitutive. Folosim ingrediente autentice și vă învățăm cum ar trebui să guste mâncărurile thailandeze. Vino să vă alăturați programului nostru de curs de bucătar, cu reglaj fin și de lungă durată. Puteți studia timp de 1 săptămână sau până la 4 săptămâni. Practica este perfectă și exact asta veți face cu noi. Veți învăța 40 de preparate thailandeze profesionale săptămânal.

În timpul pregătirii culinare, vă puteți aștepta să aflați despre:

  • Ingrediente thailandeze - fructe, legume, ierburi, condimente, paste, sosuri, ...

  • Pregătirea profesională a alimentelor, tehnici de gătit și prezentare

  • Veselă thailandeză - woks, aburi, friteuze, ...

  • Pastele de curry (făcute la modă veche cu mortar și pistil)

  • Prăjire, salate, supe, aperitive, aburire, prăjire, deserturi

  • Sâmburi, sosuri și paste

Aruncați o privire la pagina noastră FACEBOOK: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

ABORDAREA NOASTRĂ CULINARĂ DE ANTRENAMENT

Cel mai bun mod de a învăța cum să gătești este să o faci singur. În programul nostru intensiv, practic, studenții - gătesc, gătesc și gătesc. Cu rețete în mână, instructorul bucătarului vă explică mai întâi și demonstrează fiecare fel de mâncare. Iei notițe și pui întrebări. Atunci este rândul tău să dublezi ceea ce a fost demonstrat. Pregătind în mod independent fiecare fel de mâncare, veți învăța cum să îl preparați. „Creația” dvs. este apoi criticată, iar instructorul vă spune cum să o îmbunătățiți.
De obicei, 8 feluri de mâncare thailandeze profesionale sunt acoperite zilnic în profunzime (40 / săptămână). După finalizarea satisfăcătoare a preparatelor alocate, clasa se încheie în fiecare zi.

Locații

  • Bangkok

    1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak Phra Kanong, Bangkok, Thailand, , Bangkok

Întrebări