Keystone logo
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Introducere

Business Academy Aarhus dezvoltă și oferă programe de învățământ superior orientate spre practică. Cu mai mult de 5000 de studenți cu normă întreagă, 3.400 de studenți cu jumătate de normă și aproximativ 400 de angajați, suntem una dintre cele mai mari academii de afaceri din Danemarca.

Business Academy Aarhus este o Școală de Științe Aplicate.

În mai multe țări europene, acesta este un termen în limba engleză pentru instituțiile de învățământ superior. Programele de studii pe care le oferim se concentrează pe diplome aplicate.

La fel ca universitățile, oferim atât programe de licență și putem acorda diplome academice, dar nu acordăm diplome de masterat sau doctorat.

În plus, oferim și educație continuă și programe cu jumătate de normă la nivel de licență și cursuri pe termen scurt pentru persoanele care trebuie să își consolideze calificările la locul de muncă (numai în limba daneză).

Programele noastre combină teoria cu practica.

Prioritizăm școlarizarea în echipe mici, munca în grup, munca în proiecte, cooperarea cu comerțul și industria, cazuri realiste și stagii obligatorii. În fiecare an, peste 300 dintre studenții noștri pleacă în străinătate pentru o parte din programele lor.

Dezvoltarea și finalizarea programelor trebuie să creeze valoare atât pentru studenți, cât și pentru companii. Având în vedere acest lucru, depunem un efort dedicat pentru a ne aplica calificările în legătură cu proiecte specifice de inovare și dezvoltare într-un efort comun cu companii de parteneriat.

Câțiva ani de experiență în învățământul superior

Business Academy Aarhus fost fondată la 1 ianuarie 2009. A fost creată ca o fuziune între programele de învățământ superior de la Aarhus Business College, Aarhus Tech și JU (școala agricolă). Unele dintre programele noastre de astăzi sunt oferite în cooperare cu Școala de inginerie marină și tehnică Aarhus.

O Pathway flexibilă către învățământul superior

Alegerea unui program este o decizie majoră de viață și nu este întotdeauna ușor să afli care este programul potrivit pentru tine.

La Business Academy Aarhus , Universitatea de Științe Aplicate, oferim atât programe de diplomă de profesie academică (grad AP), cât și programe de licență. Un program de grad AP corespunde primilor doi ani ai unui program de licență. Programul oferă calificări în sine, dar poate fi, de asemenea, o modalitate dinamică de a obține o educație mai lungă. Prin urmare, aveți opțiunea de a intra în viața profesională direct după examenele finale sau puteți continua studiile cu o diplomă de licență într-unul din programele noastre de completare sau la o altă instituție din Danemarca sau din străinătate.

Studiind la Academie

Când începeți un program de învățământ superior, acceptați, de asemenea, că sunteți responsabil pentru propria învățare. Experiența noastră este că înveți cel mai mult atunci când ești implicat activ în predare. Vă oferim oportunitatea de a vă implica activ prin intermediul unor clase mici de aproximativ 30 de studenți și prin lucrări de proiect și studii de caz, care sunt elemente semnificative în toate programele.

Toate programele noastre sunt strâns legate de industrie. Prin urmare, combinăm teoria și practica și predăm în principal părțile teoriei pe care le puteți utiliza ulterior în viața dvs. profesională pentru a rezolva probleme practice. Vizitele la companii și prelegerile invitați sunt, prin urmare, o parte importantă a tuturor programelor și proiectelor noastre, iar proiectele de examen final se bazează de obicei pe probleme practice din anumite companii. Există aproximativ 18-25 de ore de școlarizare pe săptămână. Numărul de ore de școlarizare variază de la o săptămână la alta și de la un program la altul.

Cariera ta începe cu educația ta

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui stagiu sau a primului dvs. loc de muncă după absolvire, Business Academy Aarhus 's Career Center vă poate oferi inspirația, instrumentele și asistența de care aveți nevoie. Ca student la Academie, puteți participa la diferite cursuri și ateliere, cum ar fi ajutor pentru aplicații, CV-uri și interviuri de angajare. De asemenea, oferim asistență și consiliere individuală.

O lume a oportunităților

Obținerea unui loc de muncă bun după absolvire este scopul majorității studenților academiei. Unii studenți, cu toate acestea, aleg să studieze în continuare și să combine munca cu un curs cu jumătate de normă, iar unii aleg să își continue educația cu normă întreagă în Danemarca sau în străinătate la una dintre numeroasele instituții de învățământ cu care avem acorduri de recunoaștere a cursurilor. Puteți citi mai multe despre un loc de muncă și oportunități de educație suplimentară în descrierile fiecărui program.

Pregătește Viitorul pentru stagiul tău

Ca student la Business Academy Aarhus , veți participa la un stagiu obligatoriu în care veți putea să vă folosiți cunoștințele în practică. Acest stagiu (de obicei 3-5 luni) vă va oferi șansa de a experimenta:

  • Învățare reală relevantă într-o companie
  • Rețea și experiență care pot duce la un loc de muncă viitor
  • Lucrul într-o companie internațională

În fiecare an, Business Academy Aarhus cooperează cu peste 1000 de companii din Danemarca și din străinătate, de exemplu, Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk și Porsche SUA.

Stagiu în străinătate

Puteți alege să vă luați stagiul oriunde în lume, iar în Europa, puteți obține un grant Erasmus pentru a acoperi costurile implicate în efectuarea stagiului dvs. într-o țară străină. La Business Academy Aarhus cooperăm cu organizații și companii pentru a ajuta la stagii în Malaezia, Shanghai, Canada și Tanzania, de exemplu.

Locații

  • Aarhus

    Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

    Întrebări