Diplomă în Arte culinare
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Informatie cheie
Locația campusului
Lucerne, Elveţia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 - 3 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Diplomă Arte culinare
Diploma BHMS în Arte culinare introduce studenții în lumea producției alimentare prin intermediul tehnicilor de bază operaționale și hands-on de formare de competență de bază. Repere ale acestui curs de 1 an includ metodele clasice de gătit din Europa, bucăți, stocuri și sosuri ca piatră de temelie. Abilitățile de patiserie sunt dezvoltate prin intermediul a două cursuri de specialitate și esențiale ale industriei de siguranță alimentară și nutriție sunt predate în pregătirea pentru primul loc de formare profesională a studenților.
Facilități culinare BHMS
BHMS și-a îmbunătățit facilitățile culinare și a adăugat o nouă bucătărie de ultimă oră de pregătire pentru bucătăria de producție existentă. În acest mediu lipsit de stres, studenții culinare din fiecare an al programului au șansa de a dobândi și de a practica abilitățile și competențele culinare principale înainte de a le aplica într-un mediu real din bucătăria de producție alimentară.
Diplomă în Arte culinare
Acest program de diplomă în arte culinare de 6-12 luni introduce studenții în lumea producției alimentare prin intermediul tehnicilor de operare de bază și a instruirii de competențe de bază. Elevii sunt introduși în metodele de gătit de bază, echipamentele de bucătărie, mașinile și ustensilele, precum și costurile de rețetă și procedurile de bucătărie. Elevii învață cum să folosească ingredientele alimentare, să-și dezvolte abilitățile în utilizarea echipamentelor de bucătărie și a ustensilelor, să învețe cum să pregătească stocuri de bază, supe, sosuri și salate și să se familiarizeze cu principiile de terminologie, nutriție și bucătărie. După finalizarea cu succes a primelor 6 luni ale studiilor de diplomă, studenții se califică pentru un stagiu de 4-6 luni plătit într-unul din numeroasele restaurante elvețiene renumite.
Diploma superioară în artele culinare
Acest program de Diplomă în Diplomă în Arte Culinare cu durata de 6-12 luni se bazează pe înțelegerea fundamentală a studenților cu privire la principiile culinare internaționale dobândite la nivelul Diplomei (primul an de studii). Elevii explorează bucătăria europeană și etnică, pregătindu-și o gamă largă de rețete, inclusiv aperitive tipice, pește, vegetarian, mâncăruri principale, precum și produse de patiserie și deserturi. Elevii învață de asemenea abilități de comunicare și management, leadership și munca în echipă și relațiile cu invitații. După finalizarea cu succes a primelor 6 luni ale studiilor superioare de diplomă, studenții se califică pentru un stagiu plătit de 4-6 luni într-unul din numeroasele restaurante renumite din Elveția.
Intrarea directă în artele culinare
Statutul de intrare directă în programul Diploma superioară în domeniul artelor culinare se acordă candidaților care au absolvit cel puțin un an universitar de învățământ artistic culinar (cu limba engleză ca mediu de studiu) la o instituție acreditată și dețin un certificat de lucru culinar verificat dintr-un top - un hotel de clasă sau un restaurant.
Scopul Programului
Programul BHMS Diploma in Arte Culinare este conceput special pentru adulții tineri care doresc să intre în domeniul gastronomiei. Programul oferă studenților competență practică și profesională de bază de formare în crearea de alimente, astfel încât acestea să fie capabile pe deplin competente pentru a contribui la industria de după. Acest lucru conferă valoare și prestigiu considerabil angajatorilor din întreaga lume. De asemenea, pot beneficia persoanele care doresc să obțină cunoștințele de specialitate necesare atunci când își dorește să-și deschidă propria afacere culinară sau de catering. Elevii cu calificările corespunzătoare pot intra în program în al doilea an. Acest program pe primul an introduce potențialii studenți în lumea minunată a producției alimentare și a alimentelor. Predă tehnicile de bază ale producției de alimente și le permite studenților să înțeleagă cerințele pe care industria le cere culinarelor viitoare. Acest curs de bază pregătește un student pentru primul său stagiu într-o bucătărie comercială și îi va permite să-și dezvolte încrederea, capacitatea de lucru în echipă, cunoștințele și abilitățile necesare pentru a supraviețui în agitația unei bucătării mari și complet funcționale.
Conținutul cursului
COD |
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diplomă în managementul artelor de panificație și patiserie
- Online Canada
- Toronto, Canada
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diploma de Gran Bucătar
- Barcelona, Spania