Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Introducere

Bine ați venit la Școala BHMS, Business și Hotel Management!

BHMS este una dintre școlile de ospitalitate din lume, situată în inima orașului Lucerna, un oraș vibrant și frumos din Elveția.

Conceptul de educație elvețian BHMS

Cei patru "piloni" de la BHMS sunt educația, stagiul, dezvoltarea personală și plasarea internațională în carieră. Fiecare pilon joacă un rol esențial în misiunea noastră de a oferi industriei globale de ospitalitate și servicii de management angajați de calitate, care sunt dornici să demonstreze potențialul lor de management.

Calitatea educației academice, ca prim pilon, oferă studenților cunoștințele academice și teoretice. Stagiul, ca al doilea pilon, permite studenților să aplice cunoștințele în practică la locul de muncă. Dezvoltarea personală și profesională, pilonul al treilea și cel mai important, oferă studenților competențe și discipline moi și sociale care îi motivează pe elevi, le ghidează, îi consolidează și, în cele din urmă, îi determină să reușească.

Rezultatul de succes al tuturor celor trei piloni duce la al patrulea pilon, o plasare de succes în carieră. BHMS are propria sa firmă de plasare «Masterwork», care îi ajută pe toți absolvenții să obțină prima lor poziție de carieră internațională.

68058_rsz_67965_cns_bhms_001-schooldescription.jpg

Ceea ce ne face deosebite

Fast Track British BA Grad:

BHMS Business

Hands-on British MBA Dual Grad:

BHMS Business

Aptitudini transferabile:

Competențele transferabile sunt abilități și abilități relevante și utile în diferite domenii ale vieții: din punct de vedere social, profesional și școlar. Munca in echipa, conducerea, motivatia personala, organizarea, managementul timpului, ascultarea, comunicarea scrisa si verbala, precum si tehnologia informatiei sunt in ADN-ul sistemului de educatie BHMS.

Sistem unic pe termen de 5 săptămâni:

La BHMS Business

În inima orașului Lucerna:

BHMS Business

Stagiu garantat

68059_rsz_67966_lucernelandscape.jpg

Locații

  • Lucerne

    Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland, CH-6003, Lucerne

Întrebări