Keystone logo
Australian College of Trade

Australian College of Trade

Australian College of Trade

Introducere

Australian College of Trade este o unitate de formare interesantă, inovatoare și unică. Suntem o organizație de formare înregistrată, oferind instruire și evaluare în calificări acreditate la nivel național și cursuri scurte. Colegiul educă oamenii de la deschiderea sa în 2007 și acceptă în prezent studenți din întreaga lume.

Accentul principal al ACOT este de a oferi instruire acreditată la cel mai înalt nivel de calitate posibil. A ajutat mii de studenți să își dezvolte abilitățile pentru a intra pe piața muncii ca profesioniști de succes.

Cunoștințele dobândite în sala de clasă, combinate cu abilitățile Teatrului Thornbury, vor face din experiența dvs. generală de a studia cu noi una captivantă.

Membrii personalului de instruire ACOT sunt profund dedicați să ne ajute studenții să reușească. Ei au o mare experiență în lucrul cu studenți internaționali și pot identifica rapid lacunele în competențele studenților. Personalul nostru este întotdeauna pregătit și dispus să ofere sprijin și atenție suplimentară, acolo unde este necesar.

Locații

  • Thornbury

    High Street,859, 3071, Thornbury

    Întrebări